بسته بندی یکی از مواردی است که در فروش اقلام تولیدی و محصولات بسیار موثر می باشد و تولید کنندگان سعی نموده اند که هزینه زیادی در این مقوله پرداخت نماید و این امر باعث می شود که قیمت محصولات بالا برود.
ولی ما با توجه به خرید بادام زمینی و فندق مستقیم از تولیدکننده توانسته ایم تا حد بسیاری بادام زمینی و فندق با قيمت ارزان مقرون به صرفه به مشتریان محترم عرضه نماییم.ما با عرضه انواع بادام زمینی و فندق با قيمت ارزان توانسته نظر مشتریان را به خود جلب نمایید.
استفاده از مغز فندق خام در تهیه انواع شیرینی
یکی از مهمترین مشکلات قنادیها تهیه مغزیجات درجه یک با قیمت مناسب و عمده می باشد و مغزیجات از مهمترین اجزای کیک و شیرینی است که هرچه بیشتر در آن بکار برده شود محصول مورد نظر با کیفیت تر و خوشمزه تر می باشد که تاثیر به سزایی در کیفیت شیرینی و کیک تولید شده دارد.
هم اکنون خیلی از قنادی ها با توجه به رقابت موجود در بازار سعی کردند کیفیت محصول خود را بالا برده و هر چه بیشتر رضایت مشتری را به خود جلب نماید. شیرینی ها جزء لاینفک جشن ها و مهمانی های مردم شیرینی می باشد. قنادی ها با بکار بردن مغز فندق، بادام و گردو در شیرینی های خود سعی کردند کیفیت محصولات خود را بالا ببرند.
یکی از استفاده هایی که مغز فندق دارد این است که آن را به صورت خام در تهیه انواع شیرینی به کار می برند و لازم به ذکر است که استفاده از مغز فندق خام در تهیه انواع شیرینی از قدیم معمول بوده است و مغز فندق یکی از مغزهایی است که هم در شیرینی استفاده میشود.
علاوه بر خاصیت هایی که خود فندق دارد طعم آن است که بسیار لذت بخش و خوشمزه می باشد و حتی به عنوان چاشنی در محصولات غذایی مانند بیسکویت، شکلات و حتی لبنیات نیز استفاده می شود.
و همچنین علاوه بر اینکه فندق در صنعت شیرینی پزی و قنادی کاربرد زیادی دارد در صنعت شکلات نیز نقش مهمی را دارد.
هم اکنون بسیاری از شرکت های شکلات سازی توانستند شکلات را را با مغزیجات و به ویژه فندق مخلوط نمایند و طعم های شگفت انگیزی را دست آورند.
به همین دلیل مهم است که فندق یکی از از محصولاتی است که فروش بیشتری نسبت به محصولات مشابه دیگر دارد.
طعم فندقی یکی از طعم هایی است که در بازار وجود دارد بسیار پرطرفدار است، و در سراسر دنیا شناخته شده است.
ما با عرضه محصولات با کیفیت توانسته ایم به یکی از شرکتهایی تبدیل شویم که محصولات درجه۱ را به قنادی ها عرضه می نماید.
مغز فندق سفید شده درشت خوراکی پرطرفدار
در گذشته یکی از مسائل مهمی که کشاورزان در پیش رو داشته اند، این بوده که بعد از برداشت فندق و پسته، آنرا بدون آسیب و خرابی خشک نمایند. زیرا این محصولات به وسیله کارگران جمع آوری می شد و می بایست در مدت زمان کوتاه پوست آنها کنده شود و در آفتاب پهن می شد تا این محصولات خوب خشک شود، متاسفانه این فرآیند باعث پایین آمدن کیفیت محصولات میشد و درصد بسیار زیادی از این محصولات خراب شده و به دلیل پهن کردن آن در محیط های غیر بهداشتی این محصولات مناسب عرضه در بازار به ویژه صادرات نبود.
ولی با رشد فناوری و تاسیس کارخانه های فرآوری،این فرایند مغزها خود یک صنعت بخصوص پیشرفته و همچنین به یک تجارت پرسود تبدیل شده که شرکتهای زیادی در این عرصه فعالیت می کنند.
کارخانه ها با جدا کردن مغزهای فندق، پسته و بادام بدون دخالت دست و حرارت دادن دانه ها و فرآوری آنها با حرارت غیر مستقیم توانسته اند کیفیت را بسیار بهبود بخشند و مزه این مغزیجات را متفاوت کنند.
این کارخانه ها با فرآوری مخصوص به خود توانستند با جداسازی مغز ها به ویژه مغز فندق آنها را سفید کرده و مغزهای درشت را جداسازی نمایند و محصول درجه یک تحویل مشتریان دهند رد.
جالب است بدانیم که این ماشین آلات می توانند این محصولات را کاملاً بهداشتی و در بسته بندی های کامل شیک و زیبا بسته بندی نمایند.
پرطرفدارترین مغز فندق، مغز فندق درشت و سفید شده می باشد که در طبقه بندی درجه یک و صادراتی می باشد و یکی از محصولاتی است که در سایت اینترنتی ما موجود می باشد و با بسته بندی کاملا شیک و زیبا عرضه شده است.
مغز فندق سفید شده درشت خوراکی پرطرفدارترین و پر فروش ترین محصولات می باشد و علاوه بر مصرف در آجیل ها برای مصرف در قنادی استفاده می شود.
بادام زمینی و فندق بهترین خوراکی کشف شده
از دیرباز انسان علاقه عجیبی به کشف و نوآوری در همه موضوعات داشته است و غذا و تنقلات یکی از چیزهایی است که بشر بسیار به آن علاقه دارد، این موضوع تا جایی پیش رفته است که غذا به یک صنعت،تجارت و سرگرمی تبدیل شده است.
این در رابطه با مزه ها بشر تحقیقات بسیار نموده است و باعث شده که خیلی از دانه های خوراکی و مغذی جزو جدا نشدنی سبد غذایی بشر شود و اکثر کشاورزان به کاشت آن اقدام نمایند.
انسان تنها موجودی می باشد که دارای خواص چشایی پیشرفته است و اکثر مزه های را حس می کند و درآمیختن طعم ها و مزه ها باعث شده که خیلی از طمع ها و حتی غذاها از این طریق کشف شوند.
بادام زمینی و فندق یکی از دانه های خوراکی است که از قدیم در ایران باستان وجود داشته است.
هم اکنون نیز پسته، بادام زمینی، بادام و سایر مغزیجات نیز یکی از کالاهای مهم صادراتی در ایران می باشد که تاجران به صادرات آن مشغول می باشند.
مردم ایران از پسته،بادام، فندق و بادام زمینی در اعیاد خود مانند شب یلدا و عید نوروز و غیره استفاده می نمودند، بادام زمینی و فندق بهترین خوراکی کشف شده ای است که هم اکنون در دسترس بشر است.
انسان با فرآوری توانسته از بادام زمینی و فندق و محصولات مختلف طعم ها و مزه های جدید تولید نمایند به طور مثال توانسته از بادام زمینی کره صبحانه و روغن تولید نمایند که جایگزین خوبی برای لبنیات دامی می باشد.
تاثیر بادام زمینی در کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی
بیماری های قلبی عروقی متاسفانه درصد بسیاری از آمار فوتی را به خود اختصاص داده است.
تغذیه اشتباه، رعایت نکردن رژیم غذایی و استرس های روزانه و و خواب ناکافی مهمترین دلایل سکته قلبی می باشد.
پزشکان همیشه توصیه کرده اند که ورزش مناسب و استفاده نکردن از از غذاهای ناسالم به ویژه فست فودها می تواند در کاهش بیماری های قلبی و عروقی بسیار تاثیر گذار باشد.
مردم میتوانند بادام زمینی را به عنوان یک رژیم سالم در سبد غذایی روزانه خود قرار دهند و بسیار برای قلب آنها مفید می باشد.
تحقیقاتی که در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا انجام شده است و دانشمندان به این نتیجه رسیدند که مصرف یک وعده بادام زمینی حاوی چربی بالا اما سالم می تواند برای سلامت قلب بسیار مفید باشد.
تاثیر بادام زمینی این مغز مغذی و عضو خوشمزه آجیل علاوه برداشتن پروتئین دارای ویتامین ها امگا 3 و چربی های ترانس پایین است که برای کسانی که چربی خون دارند بسیار مناسب می باشد.
بادام زمینی به دلیل داشتن چربی های مفید باعث جلوگیری از اشتهای شخص می شود و این باعث می شود که شخص احساس سیری نمایند، این خود نیز در تنظیم چربی و چاقی افراد موثر باشد.
پیشنهاد شده که صبح ها به جای استفاده از کره حیوانی از کره بادام زمینی استفاده شود و زیرا که استفاده از کره های حیوانی باعث چاقی و اضافه وزن می شود.
بادام زمینی به دلیل داشتن عناصر منیزیم، فولات، فیبر، مس از حمله قلبی و بیماری های قلبی عروقی شما را محافظت می کند و مصرف بادام زمینی حداقل هفته ای ۳بار توصیه می شود.
فندق یک مغز مقوی برای جنین در زنان یاردار
یکی از موارد مهمی که خانم ها در زمان بارداری به آن فکر می کنند تغذیه مناسب می باشد و از پزشکان خود همواره این سوال را دارند.
تغذیه خانم های باردار خیلی مهم بوده و این امر در سلامت کودک بسیار تاثیرگذار میباشد.
مغز مقوی فندق برای زنان باردار نیز بسیار توسط پزشکان توصیه شده است، فندق به دلیل منبع اسیدهای چرب غیر اشباع به تشکیل جنین و به ساختار سالم استخوان و سیستم های عصبی کودک کمک می کند.
فندق با داشتن ویتامین E بالا باعث محافظت از سلولهای بدن زنان باردار شده و از عفونت سلولها جلوگیری می نماید، و این ویتامینها برای سلامت جنین بسیار اهمیت دارد.
تمام پزشکان معتقد هستند که زنان باردار نباید از آنتی بیوتیک و داروهای شیمیایی استفاده نمایند از این رو فندق به دلیل داشتن آنتی اکسیدان تا حدود زیادی از عفونت بدن مادر جلوگیری می نماید و گنجانده فندق به رژیم غذایی زنان مخصوصاً زنان باردار برای سلامتی و حفظ سیستم ایمنی بدن آنها تاثیر بسزایی دارد و در برابر بیماری های عفونی مقاومت بدن را افزایش می دهد.
ویتامین E از آسیب رسیدن به رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند و مانع پیری زود رس در زنان شده و از جنین محافظت می کند.
علاوه بر این همه خاصیت فندق باعث ضدعفونی روده ها و معده ها شده و به دفع سموم بدن کمک می نماید.
پتاسیم و کلسیم موجود در فندق از خستگی مفرط جلوگیری می نماید و باعث استحکام سلول های استخوانی بدن و نوزاد و کودک می شود و همچنین حاوی ترکیباتی از گروه B است که باعث رشد و نمو و استحکام ماهیچه ها می شود،فندق تاثیر به سزایی در هوش نوزاد نیز دارد.
فندق دارای چربی زیاد و کالری بسیار می باشد و برای زنان بارداری که اضافه وزن دارد توصیه نمیشود، فندق برای مادران شیرده بسیار مفید بوده و برای تولید شیر بیشتر تاثیر بسزایی دارد.
فندق خام آجیل خوشمزه باکیفیت در مهمانی ها
آجیل یکی از تنقلاتی است که معمولاً در گذشته در تمام خانه های ایرانی یافت می شده است، آجیل شامل مغزی جات مغزی مانند بادام، پسته، بادام زمینی، بادام هندی نخود و کشمش و انواع تخم ها مانند تخم کدو و ژاپن و فندق خام آجیل خوشمزه با کیفیت در مهمانی ها و اعیاد و جشن های باستانی مانند عید نوروز و شب یلدا استفاده می شده.
یکی از تنقلاتی که در گذشته مصرف آن بسیار مرسوم بوده آجیل می باشد و به دلیل این بوده است که در زمستان چون معمولاً طول روز ها کوتاه است و ویتامین های کمی در زمستان به بدن انسان می رسد آجیل این ویتامین ها را در بدن جبران می کند. بعضی از مغز های موجود در آجیل را برشته و فرآوری شده و بعضی به صورت خام در آجیل استفاده می شود.
فندق یکی از مغزیجاتی است که در آجیل استفاده می شود این مغز مقوی و خوشمزه که یک عضو جدایی ناپذیر آجیل می باشد و بسیار پرطرفدار است.
در قدیم آجیل را به صورت دستی و در ظرف های سنتی مخصوص فرآوری میکردند، ولی هم اکنون توسط دستگاه های پیشرفته و به صورت کاملا حرفه ای تهیه می شود.
این امر باعث شده آجیل کیفیت بالایی داشته باشند و طعمه های جدیدی به خودت بگیر، علیرغم وجود این دستگاه ها، خیلی از مردم علاقه دارند که که این مغزیجات را خام استفاده نماید.
ما با تهیه مغزیجات در درجه یک از کشاورزان توانسته ایم مغز فندق آجیل خوشمزه درجه یک را به مشتریان عرضه نماییم.
بادام زمینی خوراکی موثر در بهبود استرس
استرس یکی از مواردی است که مردم روزانه با آن درگیر می باشند، متاسفانه مسائل روزانه کاری و ترافیک در زندگی شهری باعث شده است که فراوان انسان با استرس فراوان در روز روبرو باشد.
متاسفانه استرس اثرات زیادی بر روی انسان دارد و بیماری های زیادی را باعث می شود، از جمله این بیماری ها زخم معده و بی اشتهایی سردرد و سرگیجه و مسائل روانی است.
مردم برای مواجه با استرس و کم کردن آن راهکارهای خاص خودرو را دارند به طور مثال میتوان به نوشیدن چای، نوشیدن قهوه، آدامس جویدن، قدم زدن و غیره ولی متاسفانه هیچ کدام از این مسائل راهکار مناسبی نبوده و باعث می شود که مرور زمان تاثیرات خود را بر روی انسان بگذارد.
پزشکان ثابت کرده اند که خواب کافی و استفاده از پروتئین و ویتامینهای تا حد زیادی از استرس کم کرده و باعث می شود انسان رفتار منطقی در برابر مسائل روزانه داشته باشد.
یکی از توصیههای مهم پزشکان برای کم کردن استرس خوردن بادام زمینی است.
پزشکان ثابت کردند که بادام زمینی موثر در استرس است و می تواند استرس را تا حد زیادی کم نماید ولی این را نیز متذکر شدن که در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.
هم اکنون محصولات زیادی از بادام زمینی تهیه و در فروشگاهها عرضه می شود از جمله این مواد محصولات کره بادام زمینی، روغن بادام زمینی و غیره می باشد.
پزشکان حتی توصیه نموده است که تا حد ممکن لبنیات را از رژیم غذایی روزانه خود حذف کرده مغزیجات مانند پسته، بادام زمینی، بادام، فندق و بادام هندی را به آن اضافه نمایید.