ثابت شده است که بادام زمینی به جای افزایش وزن باعث کاهش وزن می شود. برخی تحقیقات نشان می دهد که پسته به کاهش وزن نیز کمک می کند.
فندق آجیل پرطرفدار، از درخت کوریولوس تهیه می
شود. بیشتر در ترکیه، ایتالیا، اسپانیا و ایالات متحده کشت می شود.
فندق ها عطر و طعم شیرینی دارند و می توان
آن را خام، بو داده و یا خمیری میل کرد.
فندق و بادام زمینی سرشار از مواد
مغذی هستند و از نظر پروتئین، چربی ها ، ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیاد
هستند. برای اطلاع از بهترین قیمت بادام زمینی و فندق وارداتی با ما همراه باشید.
پروتئین موجود در بادام زمینی برای رشد سالم کودکان
بعضی از
آجیل ها در برخی مواد مغذی خاص نسبت به سایر مواد مغذی صدر نشین هستند. به عنوان
مثال، فقط یک نمونه آجیل برزیل بیش از 100٪ از مرجع مصرف روزانه سلنیوم را برای بدن فراهم می کند.
میزان
کربوهیدرات آجیل بسیار متغیر است. فندق، آجیل ماکادامیا و آجیل برزیل در هر وعده
کمتر از 2 گرم کربوهیدرات قابل هضم دارند، در حالی که بادام زمینی تقریباً 8 گرم کربن قابل هضم در هر وعده دارند.
گفته می
شود، آجیل به طور کلی یک ماده غذایی عالی برای خوردن در رژیم غذایی کم کربوهیدرات
است و با آنتی اکسیدان ها همراه است.
آجیل ها مغزهای آنتی اکسیدانی هستند.
آنتی
اکسیدان ها، از جمله پلی فنول موجود در آجیل، می توانند با خنثی کردن رادیکال های
آزاد با اکسیداتیو مبارزه کنند و مولکول های ناپایدار که ممکن است باعث آسیب سلولی
شده و خطر بیماری را افزایش دهند را از بین ببرند.
یک
مطالعه نشان داد که گردو ظرفیت بیشتری برای مبارزه با رادیکالهای آزاد نسبت به
ماهی دارد.
تحقیقات
نشان می دهد که آنتی اکسیدان های موجود در گردو و بادام می توانند از چربی های
ظریف موجود در سلول های شما در برابر آسیب دیدن اکسیداسیون محافظت کنند.
در یک
مطالعه از 13 نفر، خوردن گردو یا بادام باعث افزایش سطح پلی فنول و کاهش قابل
توجه آسیب اکسیداتیو در مقایسه با یک وعده غذایی شود.
با این
حال، مطالعات در افراد مسن و افراد مبتلا به سندرم متابولیک نشان داد که مصرف بادام زمینی و گردو تأثیر بزرگی در ظرفیت آنتی اکسیدان ندارند.
به صورت
خلاصه آجیل حاوی آنتی اکسیدان هایی
به نام پلی فنول است که ممکن است سلول های شما و کلسترول LDL “بد” را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند.
بسیاری از مردم فکر می کنند که بادام زمینی متعلق به دسته “آجیل” است، اما این درست نیست. آجیل و بادام زمینی دو میوه متفاوت هستند.
خواص بادام زمینی در بدنسازی برای جوانان
بادام زمینی برخلاف داشتن چربی زیاد، دارای چندین مزیت چشمگیر
در سلامتی و وزن هستند.
در اینجا به 8 مزیت برتر خوردن آجیل اشاره می کنیم.
بادام زمینی به طور گسترده در پخت و پز و یا به تنهایی به عنوان میان وعده استفاده می شود و چربی و کالری بالایی دارد.
بادام زمینی حاوی یک پوسته بیرونی سخت و
غیرقابل خوردنی است که معمولاً برای آزاد کردن هسته در داخل باید شکسته شود.
خوشبختانه، شما می توانید اکثر
آجیل ها را از فروشگاه پوسته کنده و آماده بخرید.
در اینجا به برخی از رایج ترین آجیل ها
اشاره می کنیم:
بادام ها آجیل برزیلیکاشو بادام
هندی فندق آجیل ماکادامیا گردوی آمریکایی پسته و گردو.
شکل بادام زمینی
از نظر ظاهری مانند نخود و لوبیا می باشد، به طور خلاصه بادام زمینی دانه ای پر
چرب است که توسط یک پوسته سخت محصور شده است و به عنوان خوراکی خوشمزه در میان وعده خورده می شود یا در پخت و پز استفاده می شوند.
در زیر به برخی مزایای آن اشاره می کنیم:
منبع عالی بسیاری از مواد
مغذی است. یک اونس (28 گرم) آجیل مخلوط حاوی :
کالری: 173پروتئین: 5 گرم چربی:
16 گرم، شامل 9 گرم چربی اشباع نشده کربوهیدرات: 6 گرم فیبر: 3 گرم ویتامین E: 12٪ از
RDI منیزیم: 16٪ از RDI فسفر: 13٪ از RDI مس: 23٪ از
RDI منگنز: 26٪ از RDI سلنیوم: 56٪ از RDI.
شما می توانید از خواص بادام زمینی در بدنسازی نیز
حساب کنید و با قرار دادن بادام زمینی در رژیم غذایی خود به تناسب اندام دلخواهتان
برسید. چرا که بادام زمینی بسیار انرژی زا و مقوی و سیر کننده می باشد و احساس گرسنگی را در شما کاهش می دهد.
بادام زمینی حاوی کربوهیدرات و قند کم برای دیابتی ها
آجیل خوردن برای سلامتی
مفید و گزینه ای برای میان وعده سالم است.
آجیل ها اگرچه پر چربی هستند، ولی چربی موجود در آن از نوع سالم است. همچنین منابع خوبی از فیبر و پروتئین هستند.
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که آجیل
مزایای سلامتی مختلفی دارد، خصوصاً در زمینه
کاهش بیماری های قلبی.
مزایای سلامتی خوردن آجیل
به طور کلی آجیل و به ویژه بادام زمینی حاوی کربوهیدرات، چربی و فیبر می
باشد. همچنین پروتئین بادام زمینی منبع انرژی است.
بیشتر چربی موجود در آجیل ها چربی های اشباع نشده امگا 6 و امگا 3 هستند. با این حال، آنها حاوی
مقداری چربی اشباع شده نیز هستند.
آجیل همچنین تعدادی ویتامین و مواد معدنی از
جمله منیزیم و ویتامین E را در خود جای داده
است.
بسیاری از مطالعات فواید سلامتی مصرف
آجیل را بررسی کرده اند.
یک تحلیل از 33 مطالعه نشان داد که رژیم های
غذایی حاوی آجیل به میزان قابل توجهی بر کاهش وزن تأثیر می گذارد.
با این وجود، برخلاف تأثیر کمی بر وزن، بسیاری
از مطالعات نشان داده اند که افرادی که آجیل می خورند طولانی تر از کسانی که نمی
خورند زندگی می کنند. این ممکن است به دلیل توانایی آنها در پیشگیری از شماری از
بیماریهای مزمن باشد.
به عنوان مثال، آجیل ممکن است عوامل خطر در
سندرم متابولیک، مانند فشار خون بالا و کلسترول را کاهش دهد.
در حقیقت، یک مطالعه روی بیش از 1200 نفر نشان
داد که در یک رژیم مدیترانه ای به علاوه خوردن 30 گرم آجیل در روز، شیوع سندرم
متابولیک را بیشتر از یک رژیم غذایی کم چرب یا یک رژیم غذایی مدیترانه ای با روغن
زیتون کاهش می دهد.
علاوه بر این، آجیل ممکن است خطر ابتلا به
سایر بیماری های مزمن را کاهش دهد. به عنوان مثال، خوردن آجیل ممکن است سطح قند
خون را بهبود بخشد و خطر ابتلا به برخی سرطانها و دیابت را کاهش دهد.
یک وعده شامل 28 گرم یا یک مشت کوچک انواع
بادام، تقریباً حاوی
مواد مغذی زیر می باشد:
کالری: 161
چربی: 14 گرم
پروتئین: 6 گرم
کربوهیدرات: 6 گرم
فیبر: 3.5 گرم
ویتامین E: 37٪ از میزان مصرف روزانه
منیزیم: 19٪
بادام ممکن است سطح کلسترول خون را بهبود بخشد.
تعدادی از مطالعات نشان داده اند که
خوردن یک رژیم غذایی غنی از بادام می تواند کلسترول LDL “بد و کلسترول اکسیده شده که برای قلب مضر است را کاهش دهد.
بادام مصرف شده به عنوان بخشی از رژیم غذایی
کم کالری ممکن است به کاهش وزن و کاهش فشار خون در افرادی که دارای اضافه وزن یا
چاقی هستند کمک کند.
علاوه بر این، خوردن یک وعده غذایی با یک
اونس (28 گرم) بادام ممکن است به کاهش قند خون که بعد از هر وعده غذایی در افراد
مبتلا به دیابت اتفاق می افتد کمک کند اما به میزان قابل توجهی در افراد سالم
کمک نمی کند، بادام زمینی التهاب را
در مبتلایان به دیابت نوع 2 کاهش می دهد.
و بالاخره، بادام با حمایت از رشد باکتری های
مفید روده، از جمله Bifidobacteria و
Lactobacillus می تواند اثرات مفیدی بر روده شما
داشته باشد.
مصرف بادام زمینی و جلوگیری از ایجاد سنگ صفرا
آجیل و به طور ویژه بادام زمینی اینگونه
رشد می کند:
پس از
بارور شدن گلهای گیاه بادام زمینی (بالای سطح زمین) ، یک غلاف، که بیشتر شامل دو
دانه است، بوجود می آید. ساقه ای که غلاف در آن آویزان شده است، طولانی تر
می شود و دوباره به داخل زمین فرو می رود. غلاف زیر زمین باعث می شود که میوه جوانه بزند تا گیاه
جدید ایجاد کند. گیاه بادام زمینی یک گیاه یک ساله است. پس از برداشت
محصول، بادام زمینی ها را در بالای سطح زمین قرار می دهند تا خشک شوند.
بادام
زمینی حاوی منیزیم و ویتامین E و B می باشد، اما حاوی آهن نسبتاً کمتری از
آجیل است. هر دو حاوی بسیاری از چربی های اشباع نشده و سرشار از پروتئین هستند، به
همین دلیل به طور کلی تأثیر مثبتی بر سطح کلسترول دارند. آجیل توسط بسیاری از
گیاهخواران برای جایگزینی گوشت خورده می شود.
خطرات را بدانید
3 نفر از
هر 100 نفر در دنیای غرب آلرژی به بادام زمینی دارند. با این وجود این یک نسبت تکان دهنده
نیست، بادام زمینی و حساسیت به دانه های آجیل بسیار به ندرت اتفاق می افتد. LABELLORD راه حل های مختلف کدگذاری
آلرژن، مانند مجموعه کدگذاری آلرژن یا منوی برچسب آلرژن را ارائه می دهد، که هر دو
حاوی 14 آلرژن مهم هستند.
نقش
بادام زمینی در جلوگیری از ایجاد سنگ صفرا چیست؟
به گفته مطالعات
انجام شده توسط متخصصان مصرف روزانه بادام زمینی میتواند در جلوگیری از ایجاد
سنگ صفرا در مردان نقش موثری داشته باشد و احتمال مبتلا شدن به کیسه صفرا را در
زنان کاهش دهد. وجود فیبرهای غذایی، فیتوسترول و منیزیم است که این ویژگی را به
بادام زمینی داده است. طبق تحقیقات انجام شده بر روی تعداد زیادی از زنان، مشاهده شده زنانی که روزانه
حداقل چند دانه بادامزمینی مصرف می کنند و یا کره بادام زمینی را در غذاها و خورد و
خوراکشان قرار می دهند تا 25 درصد کمتر به سنگ صفرا مبتلا میشوند.
فندق از آجیل های پرطرفدار و خوشمزه ایرانیان
به طور
کلی آجیل و بالاخص فندق خوراکی محبوب و پرطفدار ایرانیان می باشد و البته بسار
مغذی و مفید. این میوه ی خوشمزه علاوه بر پذیرایی در سال نو و شب یلدا و تمامی
میهمانی ها، حاوی مواد بسیار مفید و مورد
تایید پزشکان می باشد و به عنوان تغذیه کودکان در مدرسه و میان وعده در خانه نیز
بسیار مورد تایید است. در ادامه درباره سایر فواید این دانه ی خوشمزه توضیح می
دهیم.
فندق در سایر خوراکی ها و شیرینی ها نیز به
عنوان مغز خوشمزه کاربرد دارد از جمله کاکائوهای تلخ و شیرین و شیرینی های تر و
سنتی که بسیار هم پرطرفدار می باشد. همچنین روغن فندق در قنادی ها و بعضی خوردنی
ها کاربرد دارد و برای درمان بعضی بیماریهای پوست و مو و برای زیبایی در طب سنتی و
گیاهی کاربرد دارد، برای نمونه به چند مورد آن اشاره می کنیم:
مورد استفاده به عنوان ضد
آفتاب طبیعی، مفید برای تقویت مژه و
ابرو، برطرف کردن جوش و جای جوش، آبرسان پوست،
بهبود جای زخم، درمان موخوره و خیلی خاصیت
های دیگر.
فندق منبع خوب چربی های غیراشباع برای بدن
فندق
سلامتی شما را می بخشد، فندق که با نام فیلبرت نیز
شناخته می شود نوعی میوه است که از درخت کوریوس تهیه می شود. بیشتر در ترکیه،
ایتالیا، اسپانیا و ایالات متحده کشت می شود. البته در ایران نیز به طور محدودتر
کشت می شود.
فندق ها عطر و طعم شیرینی دارند و می توان
آنرا خام، بو داده یا خمیری میل کرد.
مانند سایر آجیل ها ، فندق ها سرشار از مواد
مغذی هستند و از نظر پروتئین، چربی ها، ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیاد
هستند. در اینجا مزیت سلامتی فندق مبتنی بر شواهد ارائه شده است.
فندق منبع چربی است، اگرچه کالری
بالایی دارد، اما با مواد مغذی و چربی های سالم پر شده اند.
یک اونس (28 گرم یا حدود 20 هسته کامل) فندق
حاوی:
کالری: 176
کل چربی: 17 گرم
پروتئین: 4.2 گرم
کربوهیدرات: 4.7 گرم
فیبر: 2.7 گرم
ویتامین E: 21٪
تیامین: 12٪
منیزیم: 12٪
مس: 24٪
منگنز: 87٪
فندق همچنین حاوی مقادیر مناسبی ویتامین
B6، فولات، فسفر، پتاسیم و روی است.
علاوه بر این، آنها منبع غنی از چربی های تک
اشباع و غیر اشباع هستند و حاوی مقدار مناسبی از اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 9
مانند اسید اولئیک هستند. 11.2 گرم فیبر در رژیم
غذایی، حدود 11 درصد از RDI را شامل می
شود.
فندق حاوی اسید فیتیک است، که
نشان داده است باعث جذب برخی مواد معدنی مانند آهن و روی می شود.
فندق منبع غنی ویتامین ها و مواد معدنی مانند
ویتامین E، منگنز و مس است. علاوه بر
این، آنها مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 9 دارند.
فندق منبع عالی فیبر برای حرکات روده
فندق سرشار از آنتی اکسیدان است،
آنتی اکسیدان ها بدن را در برابر استرس اکسیداتیو
محافظت می کنند، استرس اکسیداتیو می تواند به ساختار سلول آسیب برساند و پیری، سرطان و بیماری
های قلبی را تشدید کند.
فراوان ترین آنتی اکسیدان موجود در فندق به عنوان
ترکیبات فنولی شناخته شده است. ثابت شده است که آنها به کاهش کلسترول خون و التهاب
کمک می کنند. آنها همچنین می توانند برای سلامت قلب و محافظت در برابر سرطان مفید
باشند.
یک مطالعه 8 هفته ای نشان داد که خوردن فندق، با پوست یا بدون پوست، استرس اکسیداتیو را در مقایسه با عدم خوردن فندق، به میزان قابل
توجهی کاهش داده است.
اکثر آنتی اکسیدان های موجود در پوست فندق متمرکز
شده اند. با این حال، این مقدار آنتی اکسیدان می تواند پس از فرآیند بو دادن کاهش
یابد.
بنابراین ، توصیه می شود به جای هسته های پوست
کنده ، چه بو داده شده و یا خام، مغزهای کامل و بو داده نشده را با پوست مصرف کنید.
فندق سرشار از ترکیبات فنولی است که نشان داده شده
است محافظت از آنتی اکسیدان ها در بدن را افزایش می دهد. برای اطمینان از بالاترین
غلظت آنتی اکسیدان ها، بهتر است فندق را به صورت کامل و بدون ادویه ها بخورید.
همچنین فندق برای روده نیز مفید می باشد، به دلیل فیبر بالایی که فندق دارد باعث سلامت و کارکرد بهتر
حرکات روده می شود و این امر موجب نرم شدن و هضم بهتر غذاها می شود، بنابراین در پیشگیری و درمان یبوست مفید و موثر می
باشد.