تخفيف ويژه در خرید بادام زمینی و فندق ایرانی باعث شده فروش این محصولات چندین برابر شود. این دو محصول از مقوی ترین مغزها محسوب می شوند به خاطر همین نباید از مصرف آن ها غافل باشیم.
مهم ترین مزایا و خواص بادام زمینی
مهم ترین مزایا و خواص بادام زمینی شامل موارد زیر می شود:
- این گونه محصولات دارای نیاسین؛ بیوتین؛ فولات؛ منگنز؛ ویتامین E؛ فسفر و منیزیم می باشند.
- کسانی به بیماری های قلبی عروقی؛ آلزایمر و عفونت قارچی مبتلا هستند باید بادام زمینی مصرف کنند.
- این محصول کربوهیدرات کمی دارد به خاطر همین می تواند به کاهش وزن کمک شایانی کند.
- این محصول دارای آنتی اکسیدان می باشد و می تواند رادیکال آزاد پوست را از بین ببرد به خاطر همین مصرف آن باعث می شود پوست شفاف و جوان تر شود.
- این محصول دارای کلسیم می باشد به همین دلیل می تواند به بهبود و سلامت استخوان ها کمک کند.
- کسانی که به افسردگی مبتلا هستند باید از بادام مصرف کنند. این محصول دارای ویتامین بی می باشد به خاطر همین می تواند به کاهش بیماری های قلبی مفید است.
- برای درمان بیماری های اعصاب و آلزایمر مفید است. برای پیشگیری از سرطان روده باید از این محصول استفاده کرد.
فواید مصرف بادام زمینی برای پوست و زیبایی
از فواید مصرف بادام زمینی برای پوست و زیبایی موارد زیر را می توان نام برد:
- این محصول چون دارای انواع ویتامین ها و املاح معدنی است می تواند برای پوست مفید باشد.
- این ماده غذایی دارای آنتی اکسیدان می باشد و می تواند با رادیکال های آزاد پوست مبارزه کند و از پیری زود رس جلوگیری کند.
این محصولات به صورت های مختلفی مانند با پوست؛ بدون پوست؛ برشته و نمکی تولید می شوند تا تمام افراد بتوانند مطابق با سلیقه و ذائقه خود آن ها را خرید کنند. اگر قصد خرید بادام زمینی بدون پوست و خام را دارید باید به این نکته توجه کنید که غلاف بادام زمینی به صورت فشرده و کم رنگ باشد. در هنگام خرید؛ بادام زمینی را تکان بدهید اگر دیدید محصول صدا داشت آن را خرید نکنید چون ممکن است بادام زمینی در معرض رطوبت قرار گرفته باشد. پوسته مغز باید تازه و ترد باشد و هرگز مغزهایی که پوست پژمرده دارند را خرید نکنید.
شما می توانید تا ماه ها بادام زمینی بدون پوست را نگهداری کنید در حالی که بادام زمینی با پوست را می توان تا سال ها نگهداری کرد. برای این که محصول تازه بماند شما می توانید بادام زمینی را داخل یخچال نگهداری کنید. این محصول چون چربی اشباع شده ایی دارد می تواند به عنوان بهترین غذای رژیمی شناخته شود. برخی از افراد این محصول را به صورت جوشیده مصرف می کنند که این می تواند فوق العاده باشد چون بادام زمینی جوشیده در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها قوی تر می باشد.
جوشاندن بادام زمینی در آمریکا رونق فراوانی دارد. این محصول سالم می باشد و ارزش غذایی آن چهار برابر بادام زمینی نجوشیده می باشد. برای تهیه این محصول باید مراحل زیر طی شود:
- برای تهیه این محصول باید بادام زمینی را تمیز شست و به مدت 1 ساعت در آب خیس کرد.
- در مرحله دوم باید 200 میلی لیتر آب را داخل قابلمه ریخت و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنیم.
- سپس باید یک مشت بادام زمینی را داخل قابلمه می ریزیم و آن را روی اجاق می گذاریم تا بجوشد.
- و بعد از جوشیدن شما می توانید آن را مصرف کنید.
این محصول ارزشمند به دلیل خواص فراوانی که دارد از آن محصولات مختلفی مانند کره؛ روغن؛ آرد و پرک تهیه می کنند. تمام فرآورده های این محصول دارای خواص خود بادام زمینی هستند و شما با مصرف آن ها می توانید از خواص بادام زمینی بهره مند شوید.
اصل |
مزایای بادام زمینی برای زنان باردار
مزایای بادام زمینی برای زنان باردار شامل موارد زیر می شود:
- این محصول منبع فولات می باشد. به خاطر همین مصرف بادام زمینی در سه ماهه اول دوران بارداری می تواند به رشد جنین کمک کند. شما برای تامین فولات روزانه خود فقط کافی است 100 گرم این محصول را مصرف کنید.
- این محصول منبع پروتئین می باشد و مصرف آن برای خانم های باردار می تواند مفید و کارساز باشد.
- یکی از علت های مهم نقص جنین در دوران بارداری کمبود انواع ویتامین ها و مواد مغذی می باشد. به خاطر همین مادر باردار باید از این ماده غذایی مصرف کند تا بتواند ویتامین های مورد نیاز بدن نوزاد خود را تامین کند.
- این محصول چون دارای فولات می باشد می تواند به تقویت مغز جنین کمک کند. بنابرین اگر می خواهید کودکی باهوش داشته باشید از این محصول استفاده کنید.
- این ماده غذایی دارای کالری می باشد به خاطر همین مصرف آن می تواند انرژی مورد نیاز خانم های باردار را تامین کند.
- خانم های باردار ممکن است در خطر فشار خون باشند به همین دلیل برای جلوگیری از فشار خون باید مصرف این محصول به هیچ عنوان فراموش نشود.
- تحقیقات نشان می دهد مادران بارداری که از این ماده غذایی استفاده می کنند می توانند خطر حساسیت و آلرژی را از خود دور کنند.
مطالعات نشان می دهد خانم های بارداری که بادام زمینی مصرف می کنند همیشه شاد و خوشحال می باشند به همین دلیل برای درمان افسردگی دوران بارداری این محصول فوق العاده می باشد. چاقی در دوران بارداری می تواند برای جنین و مادر خطر ناک باشد به خاطر همین برای کنترل وزن باید از این محصول مصرف کرد.
این ماده غذایی ارزشمند دارای ویتامین E و آنتی اکسیدان می باشد به خاطر همین برای درمان مشکلات پوستی بسیار فوق العاده می باشد. انواع ماهی ها دارای امگا 3 می باشند ولی تمام اقشار جامعه قادر به خریدن آنآها نیستند چون قیمت بالایی دارد به همین دلیل بادام زمینی می تواند بهترین جایگزین برای ماهی ها باشد. علاوه بر این کسانی که ماهی دوست ندارند یا به بوی آن حساسیت دارند باید از این محصول استفاده کنند.
موثرترین فواید بادام زمینی برای مغز
موثرترین فواید بادام زمینی برای مغز شامل گزینه های زیر می شود:
- این محصول دارای فسفر است به همین دلیل می تواند به تقویت مغز کمک کند.
- این ماده غذایی به دلیل انواع ویتامین هایی که دارد می تواند برای مغز مفید و کارساز باشد.
برای آشنایی شما با مهم ترین خواص بادام زمینی ما در زیر سعی کرده ایم به طور خلاصه و گذرا آن ها را بیان کنیم تا شما بتوانید به خاصیت های این محصول پی ببرید و همیشه از آن استفاده کنید پس مطالب زیر را با دقت مطالعه بفرمائید.
این محصول برای کسانی که رژیم غذایی لاغری دارند بسیار مقوی می باشد چون می تواند به آن ها کمک کند تا احساس سیری کنند و تمایل به غذا خوردن آن ها را کاهش دهد. این ماده غذایی به دلیل این که خاصیت ضد التهابی دارد می تواند مشکلات پوستی مانند اگزما را درمان کند. علاوه بر این وجود اسیدهای چربی که در این محصول وجود دارد می تواند قرمزی ناشی از بیماری های پوستی را درمان کند.
بادام زمینی دارای ویتامین E؛ روی و منیزیم می باشد و همین موجب شده بتوان آکنه و جوش صورت را درمان کرد. مصرف این محصول می تواند به بالا رفتن کلسترول خوب خون کمک کند به همین دلیل برای تقویت طحال و ریه فوق العاده می باشد. منیزیم؛ ویتامین c و اسیدهای چرب برای شادابی پوست بی نظیر می باشند که هر سه این موارد در بادام زمینی وجود دارد به همین دلیل این محصول می تواند به تقویت و کلاژن سازی پوست کمک کند. کسانی که به واسطه شغلشان زیاد در آفتاب هستند باید بادام زمینی مصرف کنند چون این محصول دارای ویتامین e می باشد و می تواند از آفتاب سوختگی پوست جلوگیری کند. وجود اسیدهای چرب امگا3 باعث شده بادام زمینی برای رشد فولیکول های مو فوق العاده مفید باشد. با توجه به خواص فراوانی که از این محصول ذکر شد همه ما متوجه شده ایم که بادام زمینی می تواند ما را از شر بسیاری از بیماری های مزمن دور کند تا همیشه بدن و پوستی سالم داشته باشیم. از قدیم الایام تا به امروز استفاده از انواع مغز ها مانند بادام زمینی؛ فندق؛ گردو و… می تواند برای سلامت بدن بسیار مفید باشد.
فندق میوهای مفید با طبع گرم و خشک
فندق میوه ای مفید با طبع گرم و خشک می باشد که مصرف آن می تواند برای سلامتی بدن مفید باشد. این محصول دارای انواع ویتامین ها و املاح معدنی است به خاطر همین کسانی که فعالیت فکری زیادی دارند باید از این محصول استفاده کنند. اگر شما هر روز 10 دانه فندق مصرف کنید می توانید ویتامین E مورد نیاز بدن خود را تامین کنید. این ویتامین می تواند به درمان مشکلات کبدی کمک کند. البته این محصول کالری فراوانی دارد و باعث چاق شدن می شود به خاطر همین افراد چاق نباید در خوردن این ماده غذایی زیاده روی کنند ولی افراد لاغر می توانند با مصرف مرتب این محصول چاق شوند.
از نظر طب سنتی این محصول دارای نشاسته است و همین باعث شده خاصیت چاق کنندگی پیدا کند. خانم هایی که در دوران قاعدگی درد زیادی دارند باید از این محصول مصرف کنند برای این منظور باید پوست فندق را جوشاند و مصرف کرد.
کسانی که گوشت مصرف نمی کنند می توانند از انواع مغزها مانند فندق؛ بادام زمینی و… استفاده کنند چون این مواد سرشار از پروتئین می باشند. در واقع این ها به عنوان پروتئین گیاهی شناخته می شوند و ما با مصرف آن ها می توانیم پروتئین مورد نیاز بدن خود را تامین کنیم. این محصولات هم به صورت فله ایی هم به صورت بسته بندی شده تولید می شوند تا تمام اقشار جامعه قادر به خریدن آن باشند. شما نیازی نیست این محصول را به مقدار زیادی خرید کنید بلکه می توانید به اندازه بودجه خود آن را تهیه کنید و هر روز فقط 10 دانه فندق مصرف کنید تا بتوانید از خاصیت های آن بهره مند شوید و همیشه سالم و تندرست باشید.
نکات منع مصرف و موارد احتیاطی فندق
نکات منع مصرف و موارد احتیاطی فندق شامل گزینه های زیر می شود:
- کسانی که فشار خون بالایی دارند باید در مصرف این محصول زیاده روی نکنند.
- کسانی که سرد مزاج می باشند باید این محصول را با آب و عسل مصرف کنند.
- کسانی که گرم مزاج هستند باید این محصول را با سکنجبین مصرف کنند.
- اگر هر ماده غذایی من جمله فندق را درست و به اندازه مصرف کنیم هیچ گونه ضرری برای بدن ندارد. در واقع در مصرف هیچ ماده غذایی نباید زیاده روی کرد.
افرادی که از ضعف عمومی رنج می برند باید روزانه 10 عدد فندق میل کنند. برای تقویت معده و روده می توان در بین غذا از این محصول استفاده کرد. افرادی که به درد مفاصل مبتلا هستند باید به طور روزانه 10 عدد فندق مصرف کنند. برای درمان نقرس باید در هنگام صبحانه 30 عدد فندق را با یک لیوان شیر و یک قاشق غذا خوری عسل مخلوط و مصرف کنند. برای درمان سرفه های سخت باید ساعت 10 صبح هر روز 30 عدد فندق با عسل میل کرد. کسانی که ریزش مو دارند باید فندق را بسوزانند و با پی بز مخلوط کنند و روی موهای خود بگذارند. این محصول برای تنگی عروق بی نظیر می باشد.
برای درمان سنگ کلیه باید روزی 15 عدد فندق مصرف کرد. فندق با طبع گرم باعث شده بهترین گزینه برای افراد سرد مزاج باشد تا بتوانند با مصرف آن سالم و تندرست باشند.
خواص فندق و فوایدی که برای بدن دارد
خواص فندق و فوایدی که برای بدن دارد شامل گزینه های زیر می شود:
- این محصول می تواند ویتامین های مورد نیاز بدن مانند ویتامین E؛ تیامین؛ منیزیم؛ مس؛ فیبر؛ منگنر؛ پروتئین را تامین کند.
- فندق منبع آنتی اکسیدان می باشد و وجود این ماده ارزشمند می تواند از انواع سرطان ها؛ بیماری های قلبی و کلسترول خون جلوگیری کند.
- مصرف این محصول باعث کاهش التهاب می شود.
- برای کاهش قند خون باید فندق مصرف کرد.
- برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید می باشد.
شما با اضافه کردن این محصول به سبد غذایی خود می توانید از انواع ویتامین های آن بهره مند شوید. این محصول با ارزش را می توان به صورت هایی مانند پودر؛ مغز کرده و بو داده استفاده کرد. افراد کهنسال که قادر به جویدن این محصول نیستند باید فندق را به شکل پودر مصرف کنند برای این کار باید مغز های فندق را در آسیاب نرم کنیم. از این محصول می توان برای پخت انواع شیرینی؛ حلوا؛ شکلات و کاچی استفاده کرد.
برای تقویت خانم های باردار و زنانی که تازه زایمان کرده اند می توان با این محصول کاچی درست کرد. چون بسیار مقوی است. همچنین خانم ها می توانند در دروان قاعدگی خود از این محصول استفاده کنند تا قدرت بدنی آن ها تقویت شود.