به دلیل داشتن خاک حاصل خیر و شرایط آب و هوایی بسیار خوبی که کشور عزیزمان ایران دارد انواع گیاهان و درختان در آن کشت می شوند و رشد می کنند. درخت فندق و بوته ی بادام زمینی جزیی از این نعمت های خدادادی هستند که کشت آن ها به مقدار زیادی در کشور صورت می گیرد.
بادام زمینی و فندق از جمله آجیل های پر طرفدار و خوشمزه ای هستند که علاوه بر طعم خواص مزایای زیادی هم دارا می باشند. برداشت فندوق در فصل پاییز و برداشت بادام زمینی از اوایل شهریور شروع و تا اواخر پاییز ادامه دارد. قیمت این دو آجیل معمولا زیاد است و اگر شما به دنبال تخفیف های فوق العاده بادام زمینی و فندق با طعم دلپذیر هستید با مراجعه به این سایت می توانید از خرید بادام زمینی و فندق با تخفیف ویژه بهره مند شوید.
فندق و بادام زمینی بهترین گزینه برای کاهش وزن
فندق و بادام زمینی از آجیل های مورد علاقه ی همه ی مردم هستند و معمولا در هر خانه ای پیدا می شوند. این آجیل ها علاوه بر خوشمزه بودن خواص دارویی و درمانی بسیاری هم دارند.
از جمله خواص فندق تقویت قوای جنسی است و بسیار برای معده و روده مناسب بوده، خوردن آن با عسل برای بر طرف کردن سرفه های مزمن و خارج کردن خلط سینه بسیار مناسب است، مالش ضماد سوخته فندق با پی بز بر روی سر از ریزش مو جلوگیری می کند، برای تنظیم دوره ی قاعدگی بسیار مفید بوده، فشار خون را کاهش می دهد، درمانی برای کسانی است که دچار نیشزدگی مار شده اند، برای دفع و رفع سنگ کلیه بسیار موثر است، از بین برنده ی عالی برای کرم کدو بوده، روغن فندق نیروی شهوانی را بسیار تقویت می کند، از بین برنده ی درد مفاصل بوده و فندق برای کاهش وزن بسیار مناسب و تاثیر گذار است.
بیشترین بادام تولید شده در ایران مربوط به استان گیلان و شهر آستانه اشرفیه است که هر ساله مقدار زیادی بادام را کشت و برداشت و وارد بازار می کنند و از جمله خواص بادام زمینی درمان بیماری های پوستی و اگزما است، خوردن آن به زنان باردار بسیار توصیه می شود زیرا سلامتی جنین و مادر را به دنبال دارد، درمان انواع آکنه و جای جوش و لک بر روی پوست و صورت، تقویت ریه و طحال، خوردن آن باعث جوان سازی پوست صورت می شود و چین و چروک را از بین می برد، درمان مناسبی برای آفتاب سوختگی است، سبب افزایش رشد مو و جلوگیری از ریزش مو می شود و به کاهش وزن کمک می کند.
اگر به دنبال راه های مختلف برای لاغری هستید به شما این دو آجیل توصیه می شود زیرا فندق و بادام زمینی بهترین گزینه برای کاهش وزن به شمار می روند.
خواص بادام زمینی در تامبن کلسیم مورد نیاز بدن
بادام زمینی یکی از آجیل ها و مغز های خوشمزه و پر خاصیت می باشد که سرشار از پروتئین و چربی های اشباع نشده است به همین دلیل به عنوان یک چربی سالم و خوب برای بد محسوب می شود خوردن بادام زمینی به همه ی افراد به خصوص کسانی که دیابت دارند و زنان باردار بسیار توصیه می شود.
مصرف بادام زمینی برای بدن بسیار مفید بوده و خواص فراوانی هم دارد مانند:
- بادام زمینی برای انواع بیماری های قلبی و عروقی مفید می باشد.
- درمانی برای از بین رفتن عفونت های بدن می باشد.
- از ابتلا به بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.
- از اضافه وزن جلوگیری می کند و به افرادی که در حال رژیم لاغری هستند بسیار توصیه می شود.
- بادام زمینی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان برای مراقبت از پوست بسیار عالی است.
- سرشار از مواد معدنی و فیبر است.
- به دلیل وجود کلسیم و آهن بسیار زیادی که در بادام زمینی وجود دارد برای استخوان ها مفید بوده و باعث می شود استخوان های سالم و قوی داشته باشید.
- درمان بسیار مفیدی برای مبارزه با افسردگی می باشد و از این بیماری خطرناک جلوگیری می کند.
- به دلیل دارا بودن انواع ویتامین B، کمبود این ویتامین را در بدن جبران می کند.
- از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند.
- مانع بسیار قوی برای ابتلا به انواع سرطان ها به خصوص سرطان معده و روده است.
- میزان و سطح قند خون موجود در بدن را کنترل و تنظیم می کند.
- و از جمله خواص بادام زمینی تامین کلسیم مورد نیاز بدن است.
خواص بسیار زیای که بادام زمینی دارد باعث شده است که آن را به مغزی خوشمزه و مقوی برای بدن تبدیل کند و خوردن آن به همه ی افراد توصیه می شود پس حتما بادام زمینی را در زنجیره ی غذایی خود قرار دهید.
فندق بهترین دارو طبیعی برای بیماری های کبدی
فندق از جمله آجیل های خوشمزه و پر طرفدار است که علاوه بر استفاده آن در آجیل می توان از آن در تهیه ی انواع کیک ها شکلات ها و تنقلات مختلف استفاده کرد. فندق سرشار از پروتئن و مواد مغذی و مفید برای بدن است و همچنین مواد معدنی مورد نیار بدن را تامین می کند.
خواص درمانی و دارویی فندق شامل:
- به دلیل دارا بودن مواد مغذی سرشار از کالری است اما نگران نباشید زیرا دارای مواد مفید و چربی های سالم است.
- سرشار از مواد معدنی مانند آهن و روی است.
- به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد از استرس و اضطراب جلوگیری می کند.
- مانع از پیری زودرس می شود و به نوعی خاصیت جوان سازی دارد.
- از ابتلا به انواع سرطان ها جلوگیری می کند.
- درمانی برای انواع بیماری های قلبی و عروقی است.
- به کاهش کلسترول بدن بسیار کمک می کند.
- برای سالم سازی پوست بسیار موثر است.
- سرشار از ویتامین های مختلف بوده کمبود آن ها را در بدن جبران می کند.
- از سلول ها در برابر حمله انواع بیماری ها محافظت می کند.
- درمانی برای التهاب های پوستی و اگزما است.
- فندق دارو طبیعی عالی برای بیماری های کبدی است.
با توجه به خواص بسیار زیادی که این مغز خوشمزه دارد خوردن آن به همه ی افراد توصیه می شود و بهتر است که در طول روز حداقل ۵ تا ۱۰ عدد از آن مصرف شود و حتما باید آن را در رژیم غذایی خود برای سلامتی بیشتر بدن بگنجانید.
چند خاصیت مهم بادام زمینی و فندق در طب اسلامی
انواع مختلف بادام زمینی و فندق در ایران و کشور های دیگر کشت و برداشت می شود. فندق انواع مختلفی دارد مانند باتلر، بارسلونا، کاسینا، کاسفورد، دل لانگه، فیلبرت، انگلیس، هال جیانت، کنت کوب، لوییس، ویلامت و انواع دیگر که تفاوت آن ها در نحوه ی رشد و تکثیر و بزرگی فندق و دیر رس یا زود رس بودنشان می باشد. نحوه ی تکثیر فندق ها از ریشه است. از فندق ها در شیرینی پزی و شکلات و همچنین در تهیه ی روغن استفاده می شود که باعث خوش طعم و خوشمزه تر شدن این مواد غذایی می شوند.
برداشت فندق بسیار راحت و در فصل پاییز بوده و با تکان دادن درخت آن می توان فندق را جمع آوری کرد.
و اما در مورد بادام زمینی هم می توان گفت که این مغز مقوی در اوایل اردیبهشت ماه کشت و در مهر ماه برداشت می شود. بادام زمینی گیاهی یک ساله است و ساقه ی بلند و گل های زرد رنگ زیبایی دارد میوه ی گیاه بادام زمینی در ریشه و در داخل خاک رشد می کند رنگ این دانه ها سفید مایل به زرد بوده و تخم مرغی شکل هستند مغز بادام در داخل پوسته ای که به آن پیله می گویند قرار دارند و باید در کشت آن به این نکته توجه کرد که این گیاه برای رشد نیاز به آب فراوانی دارد و خاکش حتما باید مرطوب باشد بهترین محیط برای کشت بادام زمینی محیط های گرم است.
اگر بخواهیم چند خاصیت مهم فندق و بادام زمینی در طب اسلامی را نام ببریم می توانیم به ضد سرطان بودن، جلوگیری انواع بیماری های قلبی و عروقی، کمک به کاهش وزن و درمان بیماری های کبد و معده تقویت کننده ی حافظه، تنظیم کننده ی کلسترول، تنظیم فشار خون، سلامتی پوست و مو و از بین برنده ی قوی سموم بدن اشاره کرد بنابراین خوردن هر دوی این مغز های خوراکی مفید بوده و به همه ی افراد توصیه می شود.
بادام زمینی خوراکی پرطرفدار در بین ورزشکاران
بادام زمینی به دلیل خواص درمانی بالایی که دارد مورد توجه افراد زیادی به خصوص ورزشکاران می باشد.
از دانه های بادام زمینی هم می توان برای تهیه ی انواع شیرینی ها و شکلات ها استفاده کرد و هم کره آن بسیار خوشمزه است و علاقه مندان زیادی دارد. بادام زمینی سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن می باشد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از گرفتگی عضله ها و ماهیچه ها می شود به همین دلیل بادام زمینی خوراکی ورزشکاران بوده و بین آن ها نیز بسیار پر طرفدار است.
مصرف بادام برای همه ی افراد مفید بوده و توصیه می شود که برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری های قلبی، انواع سرطان ها، بیماری های پوستی و آلزایمر جلوگیری کند.
مصرف بادام زمینی و کاهش استرس های روزانه
بادام زمینی برای رشد نیاز به آب فراوان و تابش نور خورشید دارد تا خاک آن مرطوب باشد و دانه هایی که در ریشه ی این گیاه قرار دارند به خوبی رشد کنند.
بادام زمینی ها به دو روش سنتی و صنعتی خشک می شوند و تا قبل از اینکه فرآوری شوند بسیار تلخ مزه هستند. در روش سنتی بادام ها را در فضای باز و در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار می دهند تا رطوبت آن از بین برود که بهترین نوع و مرغوب ترین نوع بادام است که هرچه بیشتر و بهتر خشک شود و افتاب بیشتری بخورد رنگ آن تیره تر و طعم آن خوشمزه تر می شود.
در روش صنعتی خشک کردن بادام ها با استفاده از دستگاه های صنعتی صورت می گیرد و بادام های تهیه شده رنگ روشن تری نسبت به روش سنتی دارند.
بادام ها بعد از خشک شدن به دو روش پیله دار و بدون پیله نمکی می شوند و طعم شور خوشمزه ای می گیرند در انتها بادام ها را در دستگاهی به نام چرخان یا پاتیل می ریزند که در داخل آن شن وجود دارد و این وسیله با چرخش مداومی که دارد باعث می شود دانه های بادام برشته شوند و دلیل استفاده از این شن هم این است که بادام ها به طور مستقیم با بدنه ی فلزی و داغ دستگاه برخورد نکنند زیرا حرارت مستقیم باعث کنده شدن پوسته بادام می شود و شکل آن را زشت و نامطلوب می کند.
شاید در مورد خواص بادام زمینی و کاهش استرس مطالبی شنیده باشید. بادام به دلیل داشتن انواع مواد معدنی و مغذی و ویتامین ها در کاهش استرس های روزانه بسیار موثر و مفید می باشد.
مغز فندق خام بهترین مورد برای استفاده در کیک
فندق ها از خوش خوراک ترین و مقوی ترین مغز ها در بین آجیل و تنقلات به شمار می روند و خواص درمانی فوق العاده ای دارند. این محصول در فصل پاییز برداشت می شود و در بعضی مناطق تا ۳ بار هم این برداشت صورت می گیرد که بستگی به کیفیت و نوع درخت دارد. برای برداشت فندق از دو روش می توان استفاده کرد اول اینکه آن ها را خیلی زود جمع اوری کرد و وقتی حدود نیمی از این فندق ها افتاده باشد کشاورز می تواند خیلی سریعتر و راحت تر و بدون آسیب دیدن به فندوق و شکستگی آن فندق های روی زمین را جمع آوری کند.
در روش دوم این است که صبر کنیم تا همه ی فندق ها برسند و بر روی زمین بیفتند. و بهتر است که برداشت فندق ها در روز های آفتابی صورت بگیرد تا وجود رطوبت در عملیات برداشت مشکلی ایجاد نکند.
از فندق علاوه بر اینکه در آجیل استفاده می شود برای تهیه ی انواع شیرینی ها و شکلات ها و نیز روغن گیری استفاده می کنند.
از فندق های سوخته برای شیرینی پزی و از دانه های سالم آن برای قرار دادن داخل شکلات و محصولاتی مانند نوتلا استفاده می شود. از روغن فندق هم برای طعم دهندگی به انواع غذا ها در آشپزی می توان بهره برد. مغز فندق خام بهترین مورد برای استفاده در کیک است و طعم بی نظیری به کیک می دهد.
فندق علاوه بر خواص خوراکی که دارد خواص درمانی هم دارد مانند:
- تقویت کننده ی قوی برای روده ها است.
- به عنوان یک پادزهر قوی برای انواع سموم شناخته می شود.
- برای افرادی که بیماری MS دارند بسیار مناسب است.
- استفاده ی آن برای لاغری و کاهش وزن بسیار توصیه می شود.
- ضعف عمومی بدن را به خوبی برطرف می کند.
- تقویت کننده ی قوی برای ریه است.
- درد استخوان ها و مفاصل را بهبود می بخشد.
- برای نقرس مفید است.
- قوای جنسی را افزایش و نیروی شهوانی را تقویت می کند.
- از بین برنده ی قوی برای کرم کدو است.
- سنگ کلیه را به خوبی درمان می کند.
- فشار خون را کاهش می دهد.
- قاعده آور بوده و برای تنظیم آن مناسب است.
- از ریزش مو جلوگیری می کند و برای رشد و تقویت آن بسیار مفید است.
- از بین برنده ی سرفه های مزمن بوده و خلط سینه و ریه را از بین می برد.