عرضه و فروش انواع مغز بادام زمینی و فندق ایرانی در کیفیت های متنوع و ارزان توسط تولیدی های این مرکز به صورت اینترنتی انجام می شود. مغز بادام زمینی و فندق یکی از انواع آجیل های ایرانی می باشد که طعم و خواص بی نظیر آن ها همواره مورد توجه بسیاری از مردم در داخل و خارج از کشور مان بوده است. فروش ارزان بادام زمینی و فندق با کیفیت مطلوب و رضایت پسند مشتریان از خصوصیت بارز این نمایندگی می باشد. این مجموعه تولیدی با عنایت مشتریان و مصرف کنندگان خود به درجه یکی از بهترین واحد های تولیدی محصولات خوراکی ایران رسیده است.
بادام زمینی یک مولتی ویتامین خوشمزه
بادام زمینی یک از آجیل های مخصوص روز های پر از سر و صدای بازار عید ایرانی ها است. بادام زمینی سرشار از مواد مغذی است. خاصیت بادام زمینی خام ثابت شده است به طوریکه مصرف آن برای درمان بیماری ها، سلامت و زیبایی پوست توصیه اکید شده است. بادام زمینی منبع بسیار خوبی از پروتئین است. این گیاه پر خاصیت ارزش غذایی همچون گردو را دارد. این مولتی ویتامین خوشمزه منبع بسیار عالی از ویتامین های E، فیبر، فسفر، نیاسین، منگنز، تیامین، اسید فولیک ها و منیزیم است که همه این ها برای بدن و ذهن بسیار مفید می باشند. اکثر خانواده ها این مغز خوشمزه و سرشار از ویتامین را به عنوان یک میان وعده غذایی در رژیم غذایی خود گنجانده و مصرف می نمایند.
این گیاه پر خاصیت علاوه بر مغز پر خاصیتش، پوست آن نیز منبع بسیاری از آنتی اکسیدان ها هستند که فیبر رژیمی بالایی را دارند. متخصصان تغذیه همواره از خواص بینظیر این مولتی ویتامین سخن گفته اند و تاکید کرده اند که افراد محتوای غذایی خود را با اضافه کردن کره بادام زمینی به رژیم غذایی روزانه افزایش دهند. خواص بینظیر کره بادام زمینی برای کاهش وزن افراد چیزی است که بر بسیاری از مردم اثبات شده است.
خاصیت های نهفته در بادام زمینی خام
همانطور که شما نیز حتما می دانید، امروزه بیشتر افراد بادام زمینی را با عنوان مولتی ویتامین خوشمزه یاد می کنند. تولیدکنندگان این ماده پر مغذی را به شکل های بو داده، خشک شده، خرد شده، خام و شکل های دیگر عرضه می رسانند که هر کدام از این اشکال دارای فایده های منحصربفرد خودشان است. در این بین خاصیت بادام زمینی خام از درجه بالاتری برخوردار است. این نوع از بادام زمینی خاصیت های زیادی را برای ما به همراه دارد از جمله آن ها می توان در درمان بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما به سبب وجود خواص ضد التهابی آن اشاره کرد. بادام زمینی به علت وجود مقادیر بالای ویتامین E و روی کمک بسیاری به پاکسازی پوست برای درمان جوش و آکنه صورت می کند و نیز به درمان موهای شکننده و آسیب دیده کمک می کند. بسیاری بر این باورند که بادام زمینی خام اکسیر جوان سازی پوست است. بله درست است علم پزشکی اثبات کرده است که به علت وجود ویتامین C و اسید های چرپ موجود در این ماده، مصرف بادام زمینی خام باعث افزایش تولید کلاژن می شود و همین سبب درمان چین و چروک صورت میگردد. خاصیت های نهفته در بادام زمینی خام این بار در تقویت و افزایش رشد مو خودنمایی کرده است. بادام زمینی یک مولتی ویتامین از مقادیر بالای اسید های چرب امگا 3 است که باعث تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد موی سر شده است همچنین وجود بیوتین در آن برای جلوگیری از ریزش شایع و همه گیر موهای سر بسیار مفید است. متخصصین پوست و مو مصرف مداوم این ماده مغذی و پر خاصیت به صورت خام را برای درمان طاسی مردانه به سبب وجود مقادیر زیاد اسید های آمینه مفید و پر ارزش می دانند.
میزان کالری موجود در بادام زمینی بوداده چقدر است؟
بادام زمینی بو داده گونه ای از انواع بادام زمینی ها است که طرفداران زیادی را دارد . اما مشکلاتی از قبیل ترس از اضافه وزن و مشکلات پوستی شایع همچون چوش و آکنه باعث شده است که بسیاری از افراد از خوردن آن اجتناب و آن را برای خود منع کرده اند. اما باید بدانید که واقعیت این گونه نیست چرا که اثبات شده است در مقایسه بین خواص
بادام زمینی بو داده و مضرات آن برتری زیادی برای خواص و مزیت های آن وجود دارد. بر همین اساس مطالعات علمی نشان داده است که بادام زمینی حاوی 8 ماده مغذی ضروری برای بدن و رژیم روزانه افراد است ازجمله ویتامین E، منیزیم، فسفر، منگنز، مس، پتاسیم، رسوراترول و فولات است. تولیدکنندگان این ماده پر خاصییت به طریق گوناگونی این محصول را تولید می کنند از جمله به صورت بادام زمینی بو داده. در این جا کالری بادام زمینی و ارزش غذایی این ماده مورد بحث است.
به طور کلی هر 100 گرم بادام زمینی بو داده نمکی به صورت خشک حاوی 585 کالری است.
یک مسئله وجود دارد که چرا با وجود اینکه بادام زمینی یک ماده پر انرژی و پر کالری است اما چرا هم باعث چاقی می شود هم لاغری. این ماده پر کالری رابطه آن با لاغری را از این جهت دانسته اند که بادام زمینی منبع مناسبی از چربی های مفید و پروتئین است و هر فردی با خوردن یک واحد از آن احساس سیری دست می دهد و گرسنگی برطرف می شود. درست است که انرژی زیادی را به بدن می رساند اما در مقابل مدت طولانی تری بدن را بی نیاز از غذا و دریافت کالری می کند. پس در نتیجه بادام زمینی در مقدار کم و مناسب میتواند اشتهای ما را کنترل کند و هم در مقدار بالا و نداشتن تحرک برای سوخت و ساز کالری و چربی آن باعث افزایش وزن و چاقی بدن می گردد.
بادام زمینی شور خوراکی مورد علاقه در بین کودکان
به جرئت می توان گفت که یکی از پرطرفدار ترین خوراکی های خوشمزه در بین کودکان بادام زمینی شور است. این خوراکی پر خاصیت و بسیار خوشمزه از طرف تولید کنندگان در انواع طعم های مختلف دیگری در بازار عرضه شده اند. بادام زمینی شور خوراکی مورد علاقه والدین نیز می باشد! بله درست شنده اید، زیرا این ماده پرمغذی و پر خاصیت توانسته است جایگزین بسیاری از تنقلات مضر موجود در بازار شود. بادام زمینی یک ماده پر کالری است که منبع عالی از پروتئین گیاهی، فیبر و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی لازم و ضروری بدن است. ارزش عذایی این ماده به قدری در سلامت و رشد کودکان تاثیر دارد که از سنین کم و خردسالی شروع غذاهای حاوی بادام زمینی به صورت حریره و پودر شده از نظر پزشکان سلامت کودک توصیه گردیده است. بسیاری از کودکان به مصرف بادام زمینی آلرژی دارند و سن مشاهده آلرژی در آن ها از 2 و 3 سالگی است. اما متخصصان بر این باورند که مصرف غذاهای حاوی بادام زمینی در سنین کم کودکان باعث پیشگیری از این آلرژی می گردد. بادام زمینی منبع بسیار مناسبی از پروتئین، فسفر، روی و ویتامین B است که برای رشد جسمی و مغزی بخصوص در سنین کودکان بسیار مهم و حیاتی است.
فواید مغز فندق تازه و خشک برای زنان باردار
فندق از خوش طعم ترین و پرفروش ترین نمونه های آجیل و خشکبار در داخل کشور است.
فندق علاوه بر خوش طعم بودنش دارای خواص بینظیری برای سلامت انسان است. از جمله خواص بینظیر آن:
- کنترل وزن بدن
- افزایش متابولیک بدن
- کاهش بیماری های قلبی
- تثبیت کننده سطح قند خون
در اینجا قصد داریم که فواید مغز فندق را در زمان بارداری برای کودک و مادر بازگو نماییم. مصرف فندق به دلیل وجود خواص دارویی و غذایی آن موجب شده است که این ماده مغذی و خوشمزه در سبد غذایی مادران باردار قرار گیرد. فندق یکی از خشکبار های پرفروشی است که مغز آن سرشار از آهن است که برای درمان کم خونی های ناشی از کمبود آهن منبع بسیار خوبی است. همچنین وجود آهن موردنیاز در بدن موجب می شود که اکسیژن کافی به جنین برسد. بنابراین برای مادران باردار به شدت توصیه می شود تا در زمان زایمان نوزاد مشکل کم خونی نداشته باشند. مغز فندق دارای مقدار زیادی فسفر است که برای تقویت هوش مغز جنین ملزوم و بسیار مناسب است. فندق دارای مواد معدنی بسیاری همچون پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، سدیم، ویتامین های C و B6 که همگی این مواد برای دوران تغذیه زنان باردار مفید و حائز اهمیت است. از دیگر فواید مغز فندق برای زنان باردار وجود ویتامین E به همراه پروتئین می باشد که سبب تسریع در رشد بهتر بافت ها و اندام های عضلانی جنین می شود. مصرف فندق سبب تقویت نطفه می شود. مصرف روزانه فندق در ایام بارداری سبب تقویت کنندگی سیستم ایمنی بدن بخصوص در زمان زایمان مادران می شود. مصرف فندق سبب افزایش فشارخون در دوران بارداری می شود پس نکته مهمی که باید حتما در نظر داشت این است که کسانی که فشار خون بالایی دارند از مصرف آن بپرهیزند. این دانه گیاهی حدود 60 درصد روغن دارد که این روغن دارای طعم و رنگ مطبوع و ملایمی می باشد. از این روغن برای مصارف تغذیه ای، عطرسازی و نقاشی استفاده های بسیاری می نمایند. روغن این دانه مغذی برای از بین بردن سرفه و درد سینه بسیار مفید است.
فندق خوراکی با طبع گرم و خشک و خواص آن
فندق یکی از پرفروش ترین خشکبار های بازار است که در روزهای عید از فروش بالایی نیز برخوردار است. فندق با طبع گرم و خشک برای افراد با طبع گرم سازگار و مناسب است. کارشناسان تغذیه بر این باورند که مصرف فندق تاثیر بسزایی در سلامت جسمانی بدن دارند و برای بسیاری از قسمت های بدن خواص مهمی دارند. با مصرف روزانه یا متعادل این ماده پر مغذی نقش مهمی را در سلامت پوست و مو انجام می دهد. بر اساس آزمایشات ثابت شده است که افرادی که به صورت متعادل فندق مصرف کرده اند دارای پوستی سالم، شاداب و درخشان می باشند. دانه مغز فندق طبیعت گرم و خشکی دارد که در نواحی کوهستانی کشور پرورش داده می شود. میوه ی فندق به تقویت قوای حنسی کمک بسیاری می کند، همچنین مصرف آن در بین غذا برای معده و روده مقوی و مفید است. فندق خوراکی به دلیل وجود آهن زیاد یکی از مناسب ترین عوامل سازنده گلبول های قرمز است. مصرف روزانه فندق اختلال در رشد موهای سر را برطرف می نماید. مغز فندق به دلیل داشتن ویتامین های A و C سبب تقویت پوست و ناخن و مو می شوند. همچنین این ماده پرمغذی برای تقویت بینایی بسیار مفید است. فندق به علت داشتن منیزیم و پتاسیم فراوان، یکی از بزرگترین دارو های مقوی قلب و کلیه می باشند. مصرف فندق خوراکی زیاد، امکان بروز سردرد های خفیف را فراهم می آورد. به طور کلی میزان مصرفی مناسب روزانه فندق حدودا در بین 30 تا 50 گرم می باشد. همچنین باعث سنگین شدن معده نیز می شود.زیاده روی مصرف این دانه گیاهی برای افراد گرم مزاج احتمال بروز جوش، گرگرفتگی، خارش بدن و تهوع را فراهم می کند. بنابراین افراد گرم مزاج باید در مصرف فندق احتیاط نمایند به ویژه در فصل های گرم سال.
بادام زمینی و فندق مغز های خوشمزه پرخاصیت
بادام زمینی و فندق جزء مغز های خوشمزه و پرخاصیتی می باشند که سرشار از مواد مغذی و بسیار مفید برای بدن هستند. نکته بسیار مهمی که باید در نظر داشت این است که با مصرف این دانه های پر مغذی دیگر بی نیاز از مصرف تنقلات مضر موجود در بازار می شویم، زیرا یک جایگزین بسیار خوشمزه و لذیذ است که ضرری برای بدن ندارند بلکه مفید نیز هستند. به ویژه دیگر نباید نگرانی از مصرف تنقلات مضر در بین کودکان داشت زیرا بادام زمینی یکی از پرطرفدارترین خوراکی های است که بچه ها مصرف می نمایند. و نیز امروزه بر این اساس بسیاری از تولیدی ها این مغز ها را با طعم های متنوع تری وارد بازار می نمایند. متاسفانه در بازار افراد سود جو بسیاری هستند که فقط به فکر منافع خود می باشند، آن ها مغز های بادام زمینی و فندق کهنه را در قالب جنس با کیفیت و مرغوب و تازه به مشتریان می فروشند. بنابراین باید در خرید اینگونه از خشکبار ها در فروشگاه ها دقت فراوانی انجام داد . باید دانست که چه فروشگاهی مناسب و معتبر می باشد تا بتوان بهترین نوع آن ها را تهیه نمود. این مرکز یکی از نمایندگی های معتبر در فروش و عرضه بادام زمینی و فندق های خوشمزه و باکیفیت تولیدی های کشور است. بنابراین با تهیه این محصول از این نمایندگی با خیال راحت از مصرف محصول درجه یک و ممتاز خود رضایتمند خواهید شد و با خیال راحت برای درمان مشکلات مربوط به پوست، قلب و …. مصرف می نمایید.