بادام زمینی در نوع خام آن خاصیت زیادی دارد و یکی از آجیل های خشکبار که مورد پسند در بین آجیل ها می باشد. فندق یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین مغزها و خشکبار مورد استفاده بوده است.
به دلیل قیمت فروش انواع بادام زمینی و فندق قیمت آن ها بسیار مناسب می باشد.
مصرف بادام زمینی و کمک به حفظ سلامت عضلات بدن
بادام زمینی و حفظ سلامت سرشار از پروتئین و مواد مغذی مختلف و سالم می باشد بادام زمینی ممکن است برای کاهش وزن هم مفید باشد.
بادام زمینی ها خیلی پر چرب می باشند. برخی از بادام زمینی ها را برای برداشت روغن آن ها استفاده میکنند.
بادام زمینی منبع خوبی برای پروتئین گیاهی می باشد البته بادام زمینی ممکن است برای بعضی از افراد حساسیت زا باشد پس باید دقت کنید که کسانی، به بیماری های خاص مبتلا هستند اول با پزشک خود مشورت کنند بعد از بادام زمینی و فندق استفاده کنند.
بادام زمینی باعث می شود که برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند رژیم غذایی مناسبی برای آنها باشد. بادام زمینی منبع خوبی برای ویتامین ها و مواد معدنی متنوعی باشد از جمله:
- بیوتین: بادام زمینی یکی از مهمترین منابع رژیم غذایی برای افرادی که در دوران بارداری هستند مناسب است.
- نیاسین: به عنوان یکی از ویتامین های گروه B شناخته می شود. عملکرد های مختلفی برای شما دارد و این باعث می شود به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک زیادی کند.
- منیزیم: یک ماده معدنی در ضرورت رژیم غذایی است که با عملکرد های مختلفی در بدن کسانی که بیماری قلبی دارند محافظت می کنند.
کسانی که باشگاه بدنسازی می روند باید چیز هایی که پروتئین های زیاد دارد بخورند تا عضلات زیادی جذب کنند و باید بعد از ورزش بادام زمینی، بادام درختی، فندق و سایر مغزی جات برای جذب ماهیچه نیاز است.
بدن برای هضم کردن چربی های بادام زمینی باید فعالیت بیش تری داشته باشند بادام زمینی چه کره باشد چه مغز بادام زمینی باشد فرقی نمی کند باید بعد از ورزش بلا فاصله فعالیت کنند مخصوصا بدنسازان بیشتر باید از این محصول استفاده کنند.
مزایای خوردن بادام زمینی خام برای سلامتی
بادام زمینی مزایای زیادی برای بدن انسان دارد این بادام زمینی ها به نام های بادام کوهی و پسته زمینی هم نیز می گویند.
مزایای خوردن بادام زمینی عبارتنداز:
- درمان اگزما و پسوریازیس: خواص ضد التهابی برای درمان بیماریهای پوستی مانند اگزما و پسوریازیس کمک زیادی میکند و اسید های چرب موجود در بادام زمینی کسانی که دارای تورم و قرمزی پوست هستند را از بین می برد.
- درمان آفتاب سوختگی: در بادام زمینی ویتامین E موجود می باشد و به درمان آفتاب سوختگی پوست کمک میکند.
- درمان طاسی: بادام زمینی منبع عالی زیادی است برای درمان طاسی مردان هم مفید است.
- آلزایمر: مصرف مواد غذایی غنی از نیاسین مانند بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را تا ۷۰ درصد کاهش میدهد.
- سرطان: طبق مطالعاتی که انجام شده است نشان میدهد که مردان و زنانی که حداقل سه بار در هفته بادام زمینی مصرف میکند خطر ابتلا به سرطان روده در آنها کمتر است.
و سایر موارد می باشد.
آجیل بادام زمینی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و بادام زمینی به اندازه گردو و بادام ارزش دارد و به همین علت بسیار مغذی است.
بادام زمینی سرشار از آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی و عملکرد مهم انتقال اکسیژن به خون و بهبود به استخوان های سالم می باشد. آنها تقویت کننده انرژی ها و ویتامین ها و غیره می باشد.
همانطور که گفتیم بادام زمینی ها در اکثر آجیل ها شریک میشود و این بادام زمینی ها بسیار مقوی هستند.
بادام زمینی خام در سیستم ایمنی بدن، بدن انسان را تقویت می کند. یکی دیگر از مزایای خوردن بادام زمینی این است که قند خون انسان را تنظیم می کند و بادام زمینی خام خاصیت بیشتری نسبت به بادام زمینی بو داده و یا پخته شده دارد.
بادام زمینی برای کودکان بسیار مغذی است و برای تقویت ریه و طحال آن بسیار مفید می باشد.
بادام زمینی دارای ویژگی های خاصی می باشد مانند: مغز درشت، قیمت مناسب، کیفیت آن و خوب دقت کنیم که خشکباری که می خریم کیفیت آن هم خوب باشد و غیره می باشند.
کره بادام زمینی علاوه بر پروتئین منبع خوبی از چربی های نا منظم و سالم و گیاهی است. کره بادام زمینی حاوی انواع مغذی است و همچنین یک صبحانه لذیذ و خوش مزه به حساب می آید.
توصیه ای برای میزان مصرف بادام زمینی خام
بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین، اسید ها و چربی و ویتامین های گروه B وجود دارد.
بادام زمینی طعم و ارزش غذایی شبیه به گردو و بادام دارد. مصرف بادام زمینی برای سلامتی و زیبایی پوست و مو مفید می باشد.
باید در میزان مصرف بادام زمینی اعتدال را رعایت کرد چون مصرف بیش از اندازه این ماده غذایی می تواند عوارض جانبی هم به دنبال داشته باشد.
مصرف بادام زمینی بسیار مفید است ولی یکی از حساسیت زا ترین مواد غذایی شناخته می شود و از این نظر باید احتیاط کرد انسان هایی که به بادام زمینی حساسیت دارند باید به طور کلی از خوردن این ماده غذایی را فراموش کنند.
در برخی دیگر از افراد حساسیت ها تعدادی زیاد است که حتی اگر مقدار اندکی از این ماده را در غذا های دیگر استفاده کنند ممکن است که موجب مرگ آن ها شود در افراد مبتلا به دیابت نیست این ماده ممکن است در جذب انسولین اختلال ایجاد کند و بر کنترل و وزن تاثیر منفی بگذارد.
بادام زمینی دارای اسید چرب امگا ۶ فراوانی دارد اما چون اسید چرب امگا ۳ را ندارد و این دو اسید در کنار یکدیگر برای بدن مفید هستند و به تنهایی مشکلاتی برای بدن ایجاد می کنند. از آن جایی که این ماده غذایی دارای چربی های اشیاع شده زیادی است.
مصرف زیاد آن میتواند سطح چربی بدن را بالا برد و خطراتی مانند: بروز سکته قلبی، سکته مغزی و یا مشکلات گوارشی را ایجاد کند.
مهم ترین فواید علمی فندق خام درجه یک
فندق میوه ای کوچک و کروی شکل است که مغز آن درون یک پوسته سفت قرار دارد که امروزه به عنوان تنقلات استفاده می شود.
فندق ابتدا در ترکیه کشت میشد ولی امروزه در ایران یونان و ایتالیا هم به صورت عمده می شود طبع فندق گرم و خشک می باشد که سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها میباشد که برای سلامت بدن مفید می باشد فندق را به صورت تازه و یا خشک استفاده می کنند.
فواید علمی فندق بسیار زیاد است نمی توانند همه ی این فواید را بررسی کرد بعضی از این فواید را به صورت اجمالی مرور میکنیم:
اولین مزیتی که فندق دارد این است که به سلامت قلب و عروق کمک می کند زیرا حاوی نوعی از چربیهای اشباع نشده است که به کاهش کلسترول بد کمک می کند، کلسیم یکی از مواد لازم و ضروری برای بدن است وجود میزان زیاد آن در بدن میتواند مشکل آفرین باشد و منیزیم موجود در فندق از تجمع زیاد کلسیم در بدن جلوگیری میکند و همچنین وجود منیزیم برای عضلات و ماهیچه ها ضروری است زیرا:
از فشار بیش از حد در عضلات جلوگیری می کند منگنز موجود در فندق برای بهبود تراکم استخوانها مفید خواهد بود و از پوکی استخوان جلوگیری میکند و در سیستم گوارش بدن نقش به سزایی را ایفا می کند.
با استفاده از ویتامین های c و e موجود در فندق از پیری زودرس جلوگیری کنید فندق منبع قوی آنتی اکسیدان است که آنتی اکسیدان برای جلوگیری از پیری زودرس مفید می باشد.
ازآنجاکه فندق حاوی اسید فولیک می باشد مصرف آن برای زنان باردار نیز توصیه میشود اسید فولیک از بروز نقص در اعصاب جنین در دوران بارداری جلوگیری می کند.
یکی از مهمترین ویتامین هایی که از مصرف فندق دریافت می کنید ویتامین K است که نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن دارد این ویتامین همراه با آهن نقش بسیار مهمی را در آسیب های مزمن یا خونریزی ها ایفا می کند.
چند عارضه جانبی مصرف زیاد فندق بوداده
مغز فندقی یکی از خشکبار های روغنی است که اگر به مقدار کم خورده شود به هیچ وجه عارضه ای ایجاد نمی کند ولی اگر در مصرف فندق بوداده کمی زیادهروی کردید ایجاد نفخ و گاز شکم می کند و باعث ایجاد حالت تهوع می شود علاوه بر این مصرف زیاد فندق باعث افزایش وزن می شود.
همچنین مصرف بیش از حد آن برای کبد بسیار مضر می باشد بعضی از افراد به فندق آلرژی دارند که در آنها باعث ایجاد مشکلات تنفسی میشود.
اکثر کشور های خارج از کره بادام زمینی استفاده می کنند و همچنین ایرانی ها هم از کره بادام زمینی استفاده می کنند.
مصرف بادام زمینی در کنترل وزن افراد چاق
برای کاهش وزن و تناسب اندام باید مصرف آجیل در رژیم غذایی قرار دهید.
بادام زمینی یکی از مغزهای خوشمزه است که باید حتما در رژیم لاغری گنجانده زیرا سوخت و ساز بدن را بالا میبرد و افزایش سوخت و ساز از ذخیره چربی های انباشته و جلوگیری میکند و همچنین بهترین و سریع ترین راه کاهش وزن می باشد.
پس از نتیجه مصرف بادام زمینی در کنترل وزن بسیار موثر می باشد.
افرادی که چاق هستند و با رژیم هم لاغر نمی شوند اگر کره بادام زمینی و بادام زمینی خام یا بادام زمینی بو داده در هفته دو بار استفاده کنند باعث لاغری آن ها می شود.
بادام زمینی و فندق خوراکی خوشمزه و مجلسی
بادام زمینی و فندق از جمله آجیل ها محسوب می شود که در دو نوع باید با پوست و بدون پوست عرضه می شود.
که هرکدام از این مغزها به دو صورت با پوست و بدن عرضه میشود که هر کدام از آن ها نیز به صورت بو داده و خام موجود می باشد.
بادام زمینی و فندق هر دو در فصل شهریور برداشت می شوند که می توان برای خرید در بازار زمین تازه و فندق مجلسی در فصل برداشت اقدام نمود.
بادام زمینی مرغوب درشت تر می باشد و فندق مرغوب نیز نباید پوست آن سوراخ داشته باشد.
اغلب بادام زمینی های بو داده و پخته شده هم، تلخ دارد امکان نداشتن بادام تلخ خیلی کم است و طبق بررسی محققان تلخ خوردن بادام و بادام زمینی بسیار مفید است.
البته اگر همان بادام بو داده یا پخته شده نمک زیاد داشته باشد باعث می شود که آسیبی به بدن انسان برسد.