قیمت بادام زمینی و فندق ارزان بسته به شرایط بازار متفاوت می باشد. این دو محصول سرشار از مواد معدنی و انواع ویتامین ها می باشند به خاطر همین مصرف آن به تمام افراد توصیه می شود.
فندق خام و تازه انتخاب مناسب برای رشد کودکان
فندق خام و تازه انتخاب مناسب برای رشد کودکان می باشد چون با مصرف این محصول می توان تمام املاح معدنی که برای رشد کودک لازم است را فراهم کرد مانند آهن; پروتئین; فیبر; روی; پتاسیم; ویتامین E; ویتامین گروه B و…. علاوه بر این دارای آنتی اکسیدان هم می باشد.
این محصول همان طور که از نامش پیداست از درخت فندق تهیه می شود. این میوه شکلی کروی و بیضی دارد که طول آن بین 15 تا 25 میلی متر می باشد و قطر آن بین 10 تا 15 میلی متر است. این میوه پوسته محکمی مانند پوست گردو و بادام دارد. این میوه زمانی که برسد از پوست سخت خود بیرون می آید. فندق گونه های مختلفی دارد و از نظر اندازه با هم فرق می کنند به طوری که برخی از آن ها از نظر اندازه بزرگتر از فندق های معمولی هستند. برای کاشتن درخت این میوه باید از بذر آن استفاده کرد. بذر این میوه پوستی نازک دارد و به رنگ قهوه ایی می باشد. این میوه در ایران در مناطق اشکورات رودسر گیلان مانند لات محله; مایستان; کجید و…. کشت می شود. علاوه بر این در رامسر مازندران هم این میوه کاشته می شود. فندق در جهان توسط کشورهای زیر تولید می شود:
- ترکیه
- ایتالیا
- یونان
- گرجستان
- جنوب ایالات اسپانیا
- ایالات وBشینگتن
در بین تمام کشورهای تولید کننده این میوه ترکیه رتبه اول را دارد و 75 در صد این میوه در این کشور تولید و کشت می شود. در ایران اشکورات رحیم آباد رودسر بزرگترین تولید کننده این محصول می باشد که به این منطقه پایتخت فندق ایران می گویند.
این میوه در صنعت شیرینی سازی استفاده می شود و برای تهیه پرالین از آن استفاده می کنند. علاوه بر این می توان فندق را با شکلات ترافل مخلوط کرد و محصولاتی مانند نوتلا و فرانجیکو تهیه کرد. از این میوه روغن هم تهیه می شود. روغن فندق طعم بی نظیری دارد و برای پخت و پز از آن استفاده می شود. این میوه سرشار از پروتئین و چربی غیر اشباع می باشد و دارای ویتامین B6 و دیگر ویتامین های گروه B می باشد.
بادام زمنیی و فندق منبع تامین ویتامین های مورد نیاز بدن
بادام زمینی و فندق منبع تامین ویتامین های مورد نیاز بدن هستند. این میوه مانند بادام و گردو ارزش غذایی فراوانی دارد و از نظر طعم و مزه هم شبیه به سایر مغزها مانند بادام و گردو است. این محصول را می توان به عنوان تنقلاتی سالم استفاده کرد. در بیشتر کشورها مانند هند از این میوه به عنوان میان وعده استفاده می کنند. در برخی از کشور ها گیاه این میوه به عنوان لوبیا هم شناخته می شود و جزو خانواده نخود فرنگی و سویا به حساب می آید. از ارزش غذایی و فواید مصرف بادام زمینی به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد و سرشار از مواد مغذی می باشد این میوه دارای پروتئین; بیوتین; نیاسین; فولات; منگنز; تیامین; فسفر; منیزیم و… می باشد. این میوه از سرطان; بیماری های قلبی و عروقی; بیماری عصبی و قارچ ویروسی جلوگیری می کند.
- این میوه چون فاقد کربوهیدرات می باشد برای جلوگیری از چاقی می تواند بسیار مهم باشد. علی الخصوص خانم ها که در مراحل مختلفی مانند پس از حاملگی; یائسگی و…. هستند باید از این میوه استفاده کنند.
- این میوه منبع کلسیم می باشد به خاطر همین می تواند به سالم بودن استخوان ها کمک کند.
- این محصول چون دارای ویتامین ب می باشد برای جلوگیری از بیماری های قلبی بسیار مفید است.
- برای درمان افسردگی باید به طور روزانه بادام زمینی مصرف کرد. این محصول می تواند از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری کند.
- بادام زمینی برای مبارزه با سرطان ها علی الخصوص سرطان معده بسیار کارساز می باشد.
- با مصرف این میوه می توان سرطان روده را در زنان تا 58 درصد و در مردان را 27 درصد کاهش داد.
شباهت بادام زمینی و خشکبار دیگر از نظر ارزش غذایی
شباهت بادام زمینی و خشکبار دیگر از نظر ارزش غذایی باعث شده بتوان آن ها را جایگزین یکدیگر کرد. بادام زمینی برای اولین بار در برزیل کشت شد در واقع این میوه بومی این کشور می باشد و بعد از آن به دیگر کشورها انتقال یافت این گیاه در مناطقی که آب و هوای گرم دارند بهترین رشد را دارد. درخت این میوه گیاهی است یکساله که ساقه ایی راست دارد که ارتفاع آن حدود 30 سانتی متر است. دانه بادام زمینی مانند فندق رنگی سفید مایل به زرد دارد ولی شکل آن تخم مرغی می باشد این محصول منبع پروتئین و چربی است.
این میوه علی الخصوص زمانی که پوست دارد دارای رسوراترول می باشد که این ماده می تواند از پیری زود رس و بیماری های قلبی جلوگیری کند. البته بادام زمینی بو داده هم کم بیش این ماده را دارد. بر اساس تحقیقات محققان مشخص شده که مصرف 10 گرم بادام زمینی به صورت روزانه می تواند سلامت مغز را تا 60 درصد افزایش دهد. سخت ترین بیماری روانی و مغزی زوال شناختی است که مصرف این میوه می تواند به طرز معجزه آسایی آن را درمان کند. بنابرین همیشه توصیه می شود دانشجویان و دانش آموزانی که فعالیت مغزی فراوانی دارند از این محصول استفاده کنند تا بتوانند مغز خود را تقویت کنند. این محصول علاوه بر مصرف خوراکی می توان از آن روغن تهیه کرد که از روغن این میوه هم می توان در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده کرد. از دیگر کاربردهای این میوه می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- برای تهیه رنگ ها; لاک و الکل; روغن های روان کننده; چرم و لباس مفید می باشد.
- از روغن این میوه می توان برای جلا کردن لوازم منزل استفاده کرد.
- برای تهیه حشره کش ها و نیترو گلیسیرین کاربرد دارد.
- از پوسته این میوه می توان برای ساخت پلاستیک; تخته دیواری; ساینده ها و سوخت استفاده کرد.
- از قسمتهایی از گیاه بادام زمینی می توان خوراک دام تهیه کرد.
- از پوسته بادام زمینی می توان سلولز که در ساخت ابریشم مصنوعی و کاغذ استفاده می شود تهیه کرد.
بادام زمینی منبع بسیار عالی از فسفر
بادام زمینی منبع بسیار عالی از فسفر می باشد. این میوه به نام پسته شامی; بادام کوهی و پسته زمینی هم شناخته می شود. بوته این گیاه بومی آمریکای جنوبی می باشد و ارتفاع 30 تا 50 سانتی متری دارد. برای تقویت ریه و طحال باید این میوه را مصرف کرد. بادام زمینی کلسترول خوب را افزایش می دهد. این محصول می تواند درد معده را درمان کند و سرفه خشک را از بین ببرد. مادران شیرده ایی که می خواهند شیر آن ها زیاد شود باید این میوه را مصرف کنند. روغن این محصول ملین کننده می باشد و می تواند یبوست را از بین ببرد. بادام زمینی تنها دانه گیاهی است که دارای چربی های غیر اشباع است. به خاطر همین مصرف این میوه برای افرادی که کبد چرب دارند هیچ گونه ضرری ندارد و آن ها می توانند با خیال راحت این میوه را مصرف کنند و از خواص بی نظیر آن بهره ببرند. متخصصان تغذیه توصیه می کنند از این محصول همیشه استفاده کنیم تا بتوانیم تمام ویتامین مهم و مورد نیاز بدن خود را تامین کنیم و بتوانیم و سیستم ایمنی بدن خود را بالا ببریم و خود را از بسیاری بیماری ها حفظ کنیم.
رفع خستگی با مصرف روزانه فندق
رفع خستگی با مصرف روزانه فندق امکان پذیر می باشد. فندق سرشار از آنتی اکسیدان می باشد به همین دلیل برای جلوگیری از انواع سرطان ها مفید است این محصول می تواند به سلامت قلب کمک کند. علاوه بر این فندق می تواند باعث کاهش التهاب و کلسترول بد خون شود. تحقیقات نشان می دهد کسانی که به مدت 8 هفته به صورت منظم فندق استفاده کرده اند توانسته اند استرس اکسید اتیو خود را از بین ببرند. بیشتر آنتی اکسیدان این میوه در پوست آن می باشد و در هنگام بو دادن آن مقداری از آنتی اکسیدان آن کاهش می یابد به خاطر همین توصیه می شود حتما این محصول را به صورت خام و بدون بو دادن آن را مصرف کنیم. به طور کلی از فواید مصرف این محصول به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- مصرف این محصول می تواند به سلامت قلب کمک کند چون فندق می تواند کلسترول بد خون را کاهش دهد.
- فندق می تواند چربی خون را پایین بیاورد و میزان ویتامین E بدن را افزایش دهد.
- انواع ویتامین ها و آنتی اکسیدان این میوه می تواند به جلوگیری از سرطان ها کمک کند علی الخصوص سرطان دهانه کبد; سرطان سینه; سرطان روده و….
- این میوه باعث کاهش التهاب می شود.
- به بهبود سطح قند خون کمک می کند.
فندق بهترین آجیل برای پذیرایی در میهمانی
فندق بهترین آجیل برای پذیرایی در میهمانی می باشد در هنگام خرید این میوه باید به شکل ظاهری آن توجه کنید و اگر می خواهید آن را با پوست خرید کنید باید توجه کنید که پوست آن بدون سوراخ یا شکاف باشد. این میوه را نباید جلوی نور خورشید نگاه داشت و اگر می خواهید به مدت طولانی آن را نگاه دارید باید در یخچال آن را نگهداری کنید این باعث می شود شما بتوانید به مدت 4 ماه این میوه را مصرف کنید ولی قبل استفاده باید آن را در دمای اتاق قرار داد و بعد از 2 تا 3 ساعت آن را مصرف کرد. به طور کلی از خواص فندق می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:
- این محصول می تواند آهن مورد نیاز بدن را تامین کند به خاطر همین برای درمان کم خونی بی نظیر می باشد.
- این محصول کاملا طبیعی می باشد که در رنگ های مختلفی کشت می شود.
- به طور کلی فندق برای کاهش فشار خون; سلامتی قلب; تقویت عضلات; جلوگیری از پیری زود رس و انواع سرطان ها فوق العاده می باشد.
کشورهای زیر جزو تولید کنندگان فندق می باشند:
- ترکیه
- گرجستان
- اسپانیا
- آمریکا
- ایران
بزرگترین وارد کنندگان این میوه کشورهای آلمان و ایتالیا می باشند بیشتر فندق وارداتی در صنعت شکلات سازی استفاده می شود. بادام زمینی و فندق هر دو از نظر ویتامین ها تقریبا شبیه هم می باشند.
فواید بادام زمینی برای درمان آلزایمر
فواید بادام زمینی برای درمان آلزایمر شامل گزینه های زیر می باشد:
- بادام زمینی دارای نیاسین یا همان ویتامین ب 3 می باشد به خاطر همین برای تقویت حافظه و بیماری آلزایمر مفید است.
- علاوه بر این کره بادام زمینی هم نیاسین دارد که می تواند به درمان و پیشگیری از آلزایمر کمک کند.
مواد غذایی که دارای امگا3; ویتامین E هستند به درمان آلزایمر کمک فراوانی می کنند مانند انواع مغزها و علی الخصوص بادام زمینی و…
بزرگترین تولید کنندگان بادام زمینی هند و چین می باشند که البته این دو کشور بیشتر میوه تولیدی خود را به روغن تبدیل می کنند به خاطر همین نقش مهمی در صادرات این محصول ندارند. کشورهایی مانند آمریکا; آرژانتین; سودان; سنگال و برزیل بزرگترین صادر کنندگان این میوه می باشند و کشورهایی مانند کانادا و ژاپن هم بزرگترین وارد کنندگان این میوه می باشند.
این میوه چون سرشار از پروتئین می باشد می تواند به افزایش توده عضلانی کمک کند به خاطر همین توصیه می شود ورزشکاران و بدنسازان از این میوه مصرف کنند. بادام زمینی می تواند متابولیسم بدن را بهبود بخشد به خاطر همین برای از بین بردن چربی های بدن نقش مهمی دارد. این محصول می تواند گرفتگی عضلات را به طور شگفت انگیزی از بین ببرد و آن ها را تقویت کند.
این میوه دارای ویتامین ها و املاح معدنی می باشد به همین دلیل نباید مصرف آن فراموش شود. اگر شما به این میوه دسترسی نداشتید می توانید از روغن آن استفاده کنید چون تمام خواص میوه بادام زمینی در آن وجود دارد. بادام زمینی منبع فسفر می باشد به همین دلیل برای تقویت حافظه و مغز بی نظیر می باشد. انواع مغز ها مانند بادام زمینی; فندق; گردو و بادام سرشار از انواع ویتامین ها می باشند به خاطر همین مصرف آن ها برای تمام افراد از کودک گرفته تا کهنسالان مهم و ضروری می باشند این محصولات را می توان هم به صورت خام مصرف کرد و هم آن ها را در غذاها استفاده کرد تا بتوان از ویتامین های ارزشمند آن ها بهره برد.
این محصول را می توان با آسیاب به شکل پودر در آورد و آن را مصرف کرد که البته این برای افراد کهنسال و کودکان که نمی توانند خوب آن را بجوند مناسب می باشد. بادام زمینی را می توان با دیگر مغز ها مخلوط و مصرف کرد. بادام زمنیی و فندق بازار فروشی خوبی دارند.