توانا
خانه / بادام زمینی و فندق / لیست ویژه قیمت بادام زمینی و فندق ارزان در بازار تهران

لیست ویژه قیمت بادام زمینی و فندق ارزان در بازار تهران

قیمت بادام زمینی و فندق ارزان تحت تاثیر عوامل مختلفی تغییر می کند. به دلیل خواص بادام و فندق مصرف این دو فواید زیادی دارد که مصرف آنها را در میان انواع آجیل بالا برده است. این دو خشکبار معروف به دلیل مصارف متعددی که در تهیه انواع خوراکی ها دارند به میزان بسیار زیادی توسط تولید کنندگان روانه بازار می شوند و به اشکال خام، خشک، پودر، سالم.. و در بسته بندی های مختلف یا فله ای در اختیار مصرف کننده قرار می گیرند. در اینجا می خواهیم شما را با قیمت، مزایا، معایب، بازار فروش و سایر ویژگی های بادام و فندق و لیست فروش ویژه قیمت بادام زمینی و فندق ارزان در بازار تهران آشنا کنیم.

لیست ویژه قیمت بادام زمینی و فندق ارزان در بازار تهران

بادام زمینی و فندق بهترین منبع اسید فولیک

بادام زمینی و فندق بهترین منبع اسید فولیکشاید بسیاری از ما خواص و فواید اسید فولیک در بدن را ندانیم و یا منابع خوراکی این ماده معدنی را نشناسیم. در اینجا می خواهیم شما را با منابع و فواید آن آشنا کنیم.

  • اسید فولیک برای کودکان و بزرگ سالان بسیار مهم و ضروری است. این ماده مغزی برای تولید گلبول های قرمز خون و درمان و پیشگیری از کم خونی بسیار مفید است.
  • همچنین مصرف این ویتامین برای زنان باردار جهت تقویت سیستم عصبی و ذهن جنین مفید است. علاوه بر این از ناهنجاری و ابتلا به نارسایی های مادرزادی جلوگیری می کند.
  • از دیگر خواص مصرف بادام زمینی و فندق و اسید فولیک آنها می توان به تامین انرژی بدن، تقویت سیستم ایمنی، تقویت سیستم عصبی و مغز استخوان اشاره کرد.
  • این ویتامین منابع مختلفی مانند: غلات، سبزیجات، تخم مرغ، میوه، برخی آجیل ها و خشکبار مانند بادام‌ زمینی و فندق برخی از این منابع هستند. به طور معمول باید بین ۵۰ الی ۱۰۰ میکرو‌ گرم اسید فولیک است در اختیار بدن قرار بگیرد.
  • اسید فولیک موجود در بادام زمینی و فندق که دو نمونه از بهترین منبع این ویتامین هستند؛ باعث جلوگیری از: خستگی، ضعف، بی اشتهایی، افسردگی، کاهش وزن، تنظیم تپش قلب، یبوست، معده درد، اسهال و برخی مشکلات دیگر می شود‌.
  • میزان بالای ویتامین C در بادام از ابتلا و یا درمان سرما خوردگی و یا آنفولانزا مفید است. 
  • فیبر بالای بادام به هضم غذا و بهبود کارایی معده کمک می کند. هچنین دستگاه گوارش و حرکت های گوارشی را تقویت کرده و یبوست را درمان می کند.
  • علاوه بر این در درمان افسردگی، آلزایمر، چاقی، مشکلات قلبی، قند خون و..

و بسیاری از مشکلات دیگر بسیار موثر است که در ادامه به توضیح هر یک خواهیم پرداخت. البته باید در مصرف این دانه خوشمزه به حساسیت زا بودن آن نیز توجه کرد. زیرا ممکن است این حساسیت ها به صورت های خطرناکی خود را نشان دهند. حساسیت به بادام معمولا از دو سالگی و در برخی موارد از هشت ماهگی خود را نشان می دهد.

فندق ترد و تازه مناسب برای تهیه انواع کیک

همه ما تا حدودی با انواع مغزها و آجیل ها آشنایی داریم و آن ها را در طول روز هر یک به نحوی مورد استفاده قرار می دهیم. حتی اگر از خود آجیل و خشک بار به طور مستقیم استفاده نکنیم از فراورده های مختلف این خوراکی ها مصرف می کنیم.

این آجیل محبوب و خوشمزه خاستگاهی شمالی دارد و می توان‌ گفت ۸۵ درصد از فندق ایران در شمال و منطقه گیلان تولید می شود. خطه شمال علاوه بر خوراکی ها و سوغات های فوق العاده خود به عنوان بزرگترین مرکز تولید فندق ایران محسوب می شود.

در این استان انواع فندق پرورش و به صورت های مختلف روانه بازار می شود. علاوه بر رتبه اول تولید کننده کشور، این استان باعث شده ایران از رتبه چهارم در جهان برخوردار است.

فندق ترد و تازه را پس از چیدن به صورت عمده و یا جزئی در اختیار بازار قرار می دهند تا مورد مصرف برای انواع بیسکویت ها، شکلات ها، شیرینی های مختلف، کیک های فندقی، دسرها، بسیاری از نوشیدنی های گرم و بسیاری از خوراکی هایی که از فراورده های فندق به دست می آیند به صورت فندق خام، خشک، پودر، سالم، روغن و یا کره ها و شکلات های صبحانه مورد مصرف قرار می دهند.

در میان این فراورده ها کیک های مختلف فندقی و شکلات های فندقی بیشترین میزان مصرف و محبوبیت را در بین علاقه مندان به فندق دارند. این آجیل که از معروف ترین خشکبارها در بین مردم است به ترتیب بیشترین میزان تولید در ترکیه، ایتالیا، آمریکا و ایران را دارد. البته در ایران جز استان گیلان شهرهای قزوین، مازندران، رودسر، آستارا و تالش نیز از معروف ترین باغداران و تولید کنندگان فندق محسوب می شوند.

فندق خام منبع انرژی برای سالمندان

فندق خام منبع انرژی برای سالمندانفندق بهترین خشکبار در میان انواع آجیل و مغزهای مختلف است. حالا می خواهیم بدانیم فندق خام چیست و چه فوایدی دارد؟ و یا تفاوت فندق خام و خشک چیست؟ همان طور که گفتیم بیشترین و مرغوب ترین فندق ایران حاصل باغ های خطه شمال به ویژه استان گیلان می باشد.

فندق انواع مختلفی دارد که در ایران بیشتر گونه های سیاه بومی، زرآبادی، سفید بومی و بادامی تولید و عرضه می شوند. هر یک از این فندق ها از لحاظ شکل ظاهری و مزه و خواص با همدیگر تفاوت هایی دارند. که بشترین فصل برداشت این محصولات از اول تا پایان شهریور ماه است.

البته در زمانی دیگر و پیش از به عمل آمدن کامل فندق ها یک پیش برداشت برای تهیه فندق خام انجام می شود. لازم است بدانید که فندق خام نیز مانند پسته خام می باشد. که پیش از رسیدن کامل محصول، در حالی که هنوز پوسته اولیه تر و پوسته دومی نرم است و خشک و استخوانی نشده، بخشی از فندق ها را برای تولید فندق تر برداشت می کنند. فندق خام که در این زمان هنوز دارای مغزی تر، آب دار و نرم است از فواید زیادی برخوردار است.

فندق چه به صورت خام و چه خشک سرشار از مواد مغذی است. به طور مثال فندق حاوی انواع مختلفی از پروتئین ها، فسفر، ویتامین های مختلف، چربی های اشتباه نشده، این مواد سبب تقویت ذهن کودک و همچنین تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر در بزرگسالان و سالمندان‌ می شود. همچنین مواد مغذی این خوراکی برای افرادی که دارای پرهیز غذایی هستند بخصوص سالمندان که مجاز به مصرف برخی منابع غذایی نیستند بسیار مفید است.

فندق بهترین خشکبار برای تقویت بدن

فندق که یکی از مفید ترین و محبوب ترین مغذها می باشد دارای اصالت و قدمتی بسیار قدیمی است به طوری که تاریخچه فندق به چیزی حدود ۹ هزار سال پیش بر می گردد.

خواص بالای فندق باعث ارزش غذایی و خواص درمانی فوق العاده این خوراکی شده است. برخی از این فواید را در اینجا ذکر می کنیم.

  • فندق دارای مقدار زیادی آهن است و همانطور که می دانیم بدن برای اکسیژن مورد نیاز گلبول های خون به آهن نیاز دارد. لذا فندق در درمان کم خونی و فقر آهن مفید است.
  • فندق خورد شده به همراه قهوه و روغن زیتون به عنوان یک اسکراب مناسب برای پاکسازی و لایه برداری جوش و آکنه سطح پوست مناسب است. همچنین‌ از روغن‌ فندق به عنوان ضد آفتاب نیز مصرف می شود.
  • برای کاهش فشار خون استفاده می شود زیرا پتاسیم موجود در فندق باهش کاهش فشار و همچنین پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.
  • منیزیم فاقد کلسترول است و چربی های اشباع نشده دارد. منیزیم موجود در‌ فندق سبب تنظیم پتاسیم می شود و پتاسیم کارکرد و سلامت قلب را افزایش می دهد. هچنین ویتامین ها و فولات موجود در فندق باعث تقویت عضله ها و سیستم بدن می شود.
  • فیبر و پروتئین موجود در فندق باعث چربی سوزی و تقویت عضله ها می شود و استفاده از آن برای ورزشکاران و پرورش اندام توصیه می شود.

مصرف بادام زمینی و کاهش خطر ابتلا به سرطان

مصرف بادام زمینی و کاهش خطر ابتلا به سرطانبادام زمینی از مغذهای پر طرفدار و بسیار خوشمزه است. خواص زیادی که این خشکبار دارد باعث توصیه مصرف به تمامی افراد شده است.

بادام زمینی گیاهی متعلق به آمریکای جنوبی است که پس از کشف و فهمیدن ارزش غذایی به سایر نقاط جهان نیز منتقل شد، این بادام یک منبع مغذی از پروتئین است. اما چون فاقد برخی اسید آمینه های مهم مانند سیستین و لیزین است معمولا همراه با برخی مکمل ها مصرف می شود.

این مغذ حاوی چربی های اشباع نشده مفیدی است. علاوه بر این برای جلوگیری از ابتلا به دیابت و یا درمان آن بسیار موثر است. به این دلیل که میزان کربوهیدرات نسبت به پروتئین، چربی و فیبر در بادام پایین است؛ شاخص قند خون این خشکبار را کاهش داده است.

مورد دیگر وجود فیتواسترول ها در این مغذ می باشد که از ابتلا به تومور و سرطان های مختلف بسیار مفید هستند. تحقیقات مختلف نشان داده اند اگر افراد در هفته دو بار از بادام زمینی استفاده کنند درصد ابتلا به سرطان بخصوص سرطان روده بزرگ در این افراد به ویژه در خانم ها کاهش می یابد.

البته باید به امر حساسیت زا بودن بادام زمینی برای برخی افراد نیز توجه کرد. زیرا حساسیت این آجیل در مواردی بسیار شدید بوده و حتی خطر مرگ را در پیش دارد. از علائم حساسیت به بادام زمینی می توان

  • آب ریزش بینی
  • اسهال
  • تهوع
  • درد شکمی
  • خارش پوستی
  • گلو درد
  • سوزش زبان

و تنگی نفس را اشاره کرد.

بادام زمینی شور میان وعده ای عالی برای همه

بادام به طور کلی انواع مختلفی دارد که یک نوع آن بادام زمینی است. خود بادام زمینی نیز به دو صورت شور و یا خام به بازار عرضه می شود.

هر یک از این دو نوع بادام طعم، خواص و طرفداران خود را دارند. به طور کلی ارزش غذایی و فواید بادام بسیار زیاد است که می خواهیم به چند مورد دیگر از این فواید اشاره کنیم.

  • بادام زمینی یک منبع مغذی از منگنز، ویتامین B، پروتئین ها، روی، فسفر، چربی های مفید، تیامین، منیزیم و ویتامین E می باشد که هر یک از این مواد به نحوی برای سلامتی و تقویت بدن مفید هستند.
  • این دانه خوراکی یک میان وعده بسیار عالی و مفید است‌. که ضمن تامین بخش مهمی از مواد مورد نیاز بدن مانند پروتئین ها به عنوان یک خوارکی مناسب برای افراد چاق و یا افرادی که دارای رژیم غذایی هستند محسوب می شود.
  • آنتی اکسیدان های موجود در بادام برای جوان سازی و زیبایی پوست بسیار مفید هستند. علاوه بر این فیبر بادام برای رژیم مفید است و این خواص حتی در کره بادام زمینی نیز وجود دارد.
  • کلسیم و آهن بالای بادام و یا کره بادام زمینی در تامین اکسیژن مورد نیاز گلبول های قرمز و یا تقویت مغذ استخوان مفید است و ویتامین های مختلف این خوراکی تامین کننده انرژی بدن هستند.
  • سروتونین یک ماده ضروری است که در صورت کمبود می تواند باعث مشکلاتی مانند افسردگی شود. اما تریپتفونی‌ که در بادام زمینی وجود دارد با آزاد سازی مواد شیمیایی لازم به مقابله با افسردگی می انجامد. پس بهتر است در میان وعده های خود مقداری کره بادام زمینی جا دهید.
  • خوردن بادام زمینی در دفع سنگ های صفراوی و پاکسازی کبد از چربی های مضر کبد و هچنین درمان مشکلات کبدی مفید است.

بادام زمینی شور نیز که حاوی همین خواص است پس از چیده شدن و پوست گیری با مخلوطی از نمک به صورت بادام شور روانه بازار می شود.

بادام زمینی خام منبع تامین ویتامین ای

بادام زمینی خام  منبع تامین ویتامین ایبادام زمینی خام مانند انواع دیگر بادام فواید بسیار زیادی دارد. این مغز خام که منبعی مغذی از ویتامین E است برای درمان و تقویت موارد بسیاری در سیستم بدن کاربرد دارد که در ادامه به ذکر برخی از این موارد اشاره خواهیم کرد.

  • بادام خام در درمان آکنه، جوش، اگزما و جوان سازی پوست به صورت اسکراب، لایه بردار، ضد آفتاب و تقویت کننده پوست مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا ویتامین E و منیزیم بادام کار پاکسازی پوست را انجام می دهند و ویتامین ای خاصیت ضد آفتاب دارد. همچنین ویتامین C و اسیدهای چرب پوست در تقویت و کلاژن سازی و جوانی پوست مفید هستند. 
  • اسیدهای چرب و امگا ۳ موجود در بادام به تقویت ریشه مو کمک می کنند و سرعت رشد مو را افزایش می دهند. از طرفی بیوتین بادام مانع ریزش مو می شود. اسید آمینه های بادام نیز در درمان طاسی موثر هستند.
  • در رشد و تقویت بدن کودکان و نوزدان ویتامین E و اسید آمینه های بادام نقش مهمی ایفا می کنند. علاوه بر این امگا ۳ موجود در بادام باعث تقویت ذهن و سیستم عصبی کودکان می شود.
  • اسید فولیک موجود در بادام از نارسایی و مشکلات مادرزادی نوزادان جلوگیری می کند. همچنین با افزایش سروتونین بدن باعث جلوگیری از افسردگی زنان باردار می شود. مصرف بادام باعث جلوگیری از ابتلا به آلرژی هایی مانند آسم در نوزادان می شود و منگنز موجود در این خوراکی باعث کاهش قند خون و جلوگیری از دیابت بارداری می شود.
  • خاصیت مهم دیگر‌ بادام من جمله بادام خام به دلیل وجود ال آرژنین کمک به تقویت قوای جنسی در آقایان و درمان ناتوانی جنسی و مشکلات نعوظ می باشد و میل جنسی آقایان را افزایش می دهد.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش ارزان ترین مغز بادام زمینی و فندق ایرانی در بازار

عرضه و فروش انواع مغز بادام زمینی و فندق ایرانی در کیفیت های متنوع و ارزان توسط تولیدی های این مرکز به صورت اینترنتی انجام می شود. مغز بادام زمینی و فندق یکی از

پاسخی بگذارید